Üzgünüm ben de tezimi yetiþtirmeliyim.. gelemeyeceðim..
Üzgünüm ben de tezimi yetiþtirmeliyim.. gelemeyeceðim..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Kýsmetse yarýn ordayýz..
Müslüm abi geleceðim diyenlerin hiç birini görmedim,sadece mahmut abiyi ve eda ile ailesini gördüm ,gözlerim seni aradý ama yoktun,ama piknik güzel oldu,gelenlerin ayaklarýna saðlýk.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Ben pikniðe gidemedim, Müslüm Öðüt'den öðrendiðime göre güzel geçmiþ, katlým bugüne kadar yapýlan pikniklerden çok fazlaymýþ, Zeynel çektiði videoyu ve bir kaç resimi bugün yayýnlayacak.
Valla ben harbiden gelecektim...Hatta annemi ve babamýda getirecektim ama AÖF sýnavlarýmýza denk geldi...Devlet memuriyetimizin yarýsýný devirdik,bir an önce ünv. bitirmemiz lazým...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Piknik beklentimin üzerinde güzel geçti.Garip olan bir aydýr, pikniðe gelmesi için burada gayret sarfeden Müslüm Akpek'in gelmemesiydi.Tek sýkýntý havanýn kapalý ve serin olmasýydý.Katýlan hemen herkes bir yýllýk davul zurna hasretini eminim giderdi, çünkü neredeyse abartýsýz her birkaç masaya birkaç davul zurnacý düþüyordu.Kene korkusu yalan çýktý, kýsa þortla gelenler bile vardý.Öðleden sonra mangal dumanlarý ve kebap kokularý altýnda sürekli halay çekenlerle çok keyifli bir piknik yaþadýk.Sabah 08.30 civarý,kardeþler fýrýncýdan nohut dürümü yiyip dernek önündeki otobüsle gittiðimiz piknikten 19.10 gibi belgrad ormanýndan dönüþe geçildi.Özel arabasý olanlara dernekte kroki verilerek piknik alanýna ulaþým kolaylaþtýrýldý.Güngören Nizipliler derneði yönetimi bu pikniði düzenli ve baþarýlý bir þekilde gerçekleþtirdi.Özel arabasý ile gelenlerle birlikte yaklaþýk 500 hemþehrimizin katýldýðý sanýlýyor. Herkesin alana yerleþimi ve rahatý için özel çaba sarfettiler.Onlarý kutluyorum.Gözlerimiz Nizip.com üyelerini aradý ama ben Hayal, esara,mehmet kasapoðlu ve Mustafa Bilici'den(Onlar nizip'te gelmiþlerdi) baþkasýný sanki göremedim?.Nizipliler arasýndaki baðlarýn güçlendirilmesi ve yoðun nostalji yaþanmasý, özellikle de burada büyüyen ve doðam nizipli gençlerin tanýþmasý, kaynaþmasý için bu tür toplu etkinlikler çok önemsenmelidir.Pikniðe bir ara Gaziantep milletvekili Hasan Özdemir de katýlarak aileleri tek tek dolaþýp selamladý.Bu tür toplu alanlara Nizip Belediye baþkaný ve kaymakam'ýn katýlmasý da saðlanmalýdýr.Pikniðin tek eksiði gençleri yarýþtýracak(Bu ip çekme, yakar topu v.b. gibi) oyunlar düþünülemeyiþi oldu.20 yaþýndaki oðlum Ertuðrul'un hiç uçurtmasý olmamýþtý, aldýðým uçurtmayý malesef uçuramadý çünkü piknik alaný çukur bir vadi ve sýk aðaçlýydý.Bu piknik keþke Eylül ayýnda yine yapýlabilse...
Konu tytyhgtyhgh tarafýndan (01.06.09 Saat 10:48 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: kýsmi ekleme
Mahmut abi inan pikniðe gelebilmek için bir sürü programýmý iptal ettim hatta hafta sonu yapýlan Motokros yarýþlarýna bile gitmedim ama sabah kalktýðýmda çok kötüydüm öðleden sonra bile helmek istedim ama olmadý oysa bu pikniðe çok gelmek istemiþtim. Nizipliler kusura bakmasýn.
Valla es kaza beni, tüm yorgunluðuma raðmen Gaziantepliler Pikniðine götürdüler..
Tek kelimeyle fiyasko!!..
Þile yakýnlarýnda oldu.. Herkes bir masa tututu oturdu, biz ayakta kaldýk, Allah'tan þiltemizi getirmiþtik.
Ömer Lök'ün oðlu iki þarký týngýrdattý, ardýndan 'Tavlâ Turnuvasý' düzenlediler (adam baþý 5 tl karþýlýðýnda )o da akþama kadar sürdü.. Antebizi hissedirecek ne bir kültür alýþveriþi.. Kimse kimseyi tanýmýyor...
Ne bir top oynu, ne bir ip atlama.. kebaplarýný yiyen romenlerin atlarýna bindi o da paralý.. ne bir tanýþtýrma ..
Bi de kimse kusura bakmasýn.. Antebin kodomanlarý için özel yer ayrýlmýþ onlar da havasýný atýp durdu..
Tek kelimeyle; "Ben bölye organizasyon düzenleyenin??.." dedim...![]()
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Bilin þu Güngören Nizipliler Derneðinin kýymetini...Bu arada Dürümcü emmi'de þu söz verdiði dernek binasýný aldýrsýn veya alsýn...Çünkü söz aðýzdan bir kere çýkýyor.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Gözünü seveyim bizim derneðin..![]()