devamý galerideki / Köylerimiz linkinde
devamý galerideki / Köylerimiz linkinde
Gevence'lilerden özür diliyorum,GEVENCE CUMHURÝYETÝ diyecektim,yanlýþlýkla köyü demiþim.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Uluyatýr hariç hiç birini duymamýþtým..... Ama sizde http://konya.atspace.org/images/konya3.jpg[/IMG] burayý görmediniz dimi...? Heh heh..Burasý Konya.....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Bu köylerin eski isimleri ne ki
Osman Demir Istanbul
Kürep; Gökçeli
Yolaðzi; çokþuruk
Kiraçgülü; þingak.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 14:42 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
YÜRÜ ORHAN ABÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ TUTABÝLENE AÞKOLSUN.AYRICA NÝZÝP COM ADMÝNÝ ORHAN ABÝ YE MAAÞ BAGLAYIN.SÝGORTALIDA EDÝN TAM GÜN.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
78 köy,29 mezra ve 5 beldenin tamamýný gezdim ve gördüm. Hemde defalarca.
Ben kimim..?
VALLA ABÝÝ SÝTEYE EMEGÝN ÇOK GECÝYOR SENÝ BU AYIN ELEMANI SECÝYORUM BEN KENDÝ ADIMA GELECEK AYDA SEN BENÝ SEC HA BÖYLE ARAMIZDA PASLAÞALIM))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Eline saðlýk abi resimler müthiþ..
herþey bir yana da orhan kardeþ bu fotoðraflarý hangi makina ile çekiyorsun vallahi çok net ve mükemmel,bu makina ile bir de benim fotoðrafýmý çekermisin...nedense fotoðraflarýmda þimdiki görüntümden de çirkin çýkýyorum...belki senin bu güzel makinanda yakýþýklý görünürüm haa..ne dersin olur mu? :-)
abi makinada güzelde, esas çeken güzel![]()
Ben birisine ömrümde teklif edemem fotoðrafýný çekecem diye.. Orhan bey kime gitse millet sýraya giriyordu.
Hele yayýnlarsa faalleri aðaca çýkarttýðý bir poz var görmeye deðer. Gökhana git kamera arkasý yakala dedim, o an anlamadý
yakalasa çok hoþ poz olacakdý.
harita/atlas.jpg[/IMG]
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Abi kamera arkasýný çekseydiniz rezil olurdum.![]()
Ben kimim..?
orhan beyin
kültürel hizmetleri tam hýz devam ediyor.bence..
Burasý da Yeþerti köyü, köyün kazlarý Akif abimizi selamlarken;
pic_pop.asp?mode=12&cid=1150
Ben kimim..?