![]()
Milli Eðitim Bakanlýðý’nýn “Toplam Kalite Yönetimi” çerçevesinde düzenlemiþ olduðu 2008 – 2009 Eðitim öðretim yýlýnýn “En Kaliteli Okulu / Kurumu” deðerlendirmesinde Ýlçemiz Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Gaziantep birincisi oldu. Yarýþmaya il genelinde tüm ilköðretim, ortaöðretim, okul öncesi ve özel okullar katýldý. En kaliteli okul deðerlendirme kriterleri arasýnda okulun fiziki yapýsý, araç gereç ve donanýmý, baþarýlarý, sosyal ve sportif etkinlikleri, proje bilgi yarýþmalarý, öðrenci, öðretmen ve veli memnuniyeti bulunuyor. Okula baþarýsýndan dolayý Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan Kalite Beratý ve Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý tarafýndan ise Takdir Belgesi verildi. Okul Müdürü Adnan Uzunaslan ve beraberindeki temsili öðretmenler, Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner ve Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt’a teþekkür etti. Konuyla ilgili bir açýklama yapan Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Müdürü Adnan Uzunaslan, kalitenin elde edilmesinde emeði geçen Yönetici, Öðretmen ve Öðrencilerini kutlayarak baþarýnýn devam etmesini diledi. Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner konuyla ilgili yaptýðý açýklamada “Toplam Kalite Yönetimi” kapsamýnda yapýlan deðerlendirmede Nizip Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu’nun en kaliteli okul olarak seçilmesinin gurur verici olduðunu söyleyerek Okul Müdürü Adnan Uzunaslan ve Okul Yöneticilerini tebrik etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...