bir baþarý varsa
bütün milletvekillerimizin
bütün öðretmenlerin
öðrencilerin desteðiyle
olmuþtur
emeði geçen herkese
teþekkürler
bu tür baþarýlarýmýz nizipimizi
bizleri çok sevindiriyor olacaktýr
bir baþarý varsa
bütün milletvekillerimizin
bütün öðretmenlerin
öðrencilerin desteðiyle
olmuþtur
emeði geçen herkese
teþekkürler
bu tür baþarýlarýmýz nizipimizi
bizleri çok sevindiriyor olacaktýr
Hayýrlý ve uðurlu olsun inþaAllah..Nizip için çok güzel bir geliþme..
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
Güzel Nizibimin güzel insaný,hizmetlerin en güzeline layýktýr.inþallah atýlan bu adýmýn ardýndan,daha büyük atýlýmlar bekliyoruz.Emeði geçenlere sonsuz teþekkürler...
nizipe hayýrlý olur inþallah bu ffakültenin getirilerinin yanýnda götürüleride olacakmý bence olur diye düþünüyorum
nizip için çok güzel bir haber emegi geçen sayýn milletvekili miz mehmet sarý ve bakanlarýmýz ý tebrik ederim sonsuz teþekkürler
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
önüzdeki ders yýlýnda bu fakülte faliyete geçecek mi acaba?
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Bu olay aslýnda Nizip'in her þeyini deðiþtirecek, sokaklarda dolaþan her yörenin öðrencileri belkide hala geri kafalý bir zihniyetle bu okulun Nizip'in ahlakýný bozacaðýný söyleyenlerin ne kadar haksýz olduðunu gösterecekler.
Nizip ekenomik açýdan güçlenecek, o kadar öðrencinin yapacaðý alýþ veriþler biraz Nizip' esnafýna nefes aldýracak, geçenlerde gittiðim Kastamonuda bulunan 15 bin öðrenci tüm Kastamonu'yu kalkýndýrmýþ esnaf para kazanmaya baþlamýþ ve bölge insanýnýn dünyaya bakýþ açýsýný deðiþtirmiþtir, unutmayýn Kastamonunun nüfusu 120 bin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Harika bir haber.
Nizipli olarak sevincimi anlatamam.
Emeði geçenlere sonsuz teþekürler.
Sevgiler...
ekonomi kalkacakta ama ekonomi kalkacak diye öðrencileri kazýklamamak gerek
ýspartada yaz okulunu kaldýrýp büt getirmek istemiþ profösörler esnaflar odasý sanayi odasý vb.. ayaklanmýþ biz yazýn aç kalýrýz diye)
düþünsenize geçen yýl her ay sadecce öðrenciden ýspartaya 10 trilyon giriyorduseneye 15 trilyonu bulur
![]()
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
valla zorunlu hizmetim de seneye bitiyor inþallah yüksek lisansýmý yaparým da nizip'e gelirim.benim için bulunmaz bir fýrsat oldu.herkese teþekkürler.
Gerçekten güzel bir haber inþallah en yakýn zamanda açýlýr, þu an Yüzüncü yýl üniversitesi tarih öðretmenliði okuyorum açýlacak fakülte de öðretim görevlisi olup memleketime hizmet etmek için çok çalýþacaðým,bu konuda emeði geçen herkesi tebrik eder teþekkürlerimi sunarým ve hizmetlerinin devamýný bekliyoruz saygýlarýmla
Öðretim üyesi sorunu yaþanýlmayacak gibi, Nizip'i sevenler þimdi hizmet zamaný.
Konu müslüm akpek tarafýndan (28.05.09 Saat 15:38 ) deðiþtirilmiþtir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ögrenci her þehir için çok onemli bi nimettir.
Niziplilerin bunu anlamasý lazým artýk...
Dostlar,
Emeði geçen herkese sonsuz teþekkürler...
Selamlar Saygýlar
nizibin geliþmesi adýna çok güzel bi haber hayýrlý olsun