![]()
Þanlýurfa’nýn Birecik ilçesine baðlý Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Yayýn ve Ýletiþim Kulübü tarafýndan Eðitim ve saðlýk alanlarýnda Birecik ilçesine ve çevre köylere katký saðlayan Ýþadamý ve Birecik Ticaret ve sanayi odasý Baþkaný Sadettin Bilgin’i plaketle ödüllendirdi. Bilindiði gibi Birecik Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný yaný sýra Eðitim gönüllüsü sadettin Bilgin, Birecik ilçesinin Kocaþerif mahallesine 24 derslikli Sadettin Miyese Bilgin Ýlköðretim okulunu yaptýrmýþ yanýnda saðlýk alanýnda da çalýþmalar yaparak Altýnova köyüne bir saðlýk ocaðý yaptýrarak vatandaþlarýn hizmetine sunmuþtu. Þu an binlerce öðrencinin öðrenim gördüðü okul ile binlerce Altýnova köy sakinlerinin ve çevre köylerinin tedavi olduðu saðlýk ocaðý hizmet veriyor. Eðitime destek veren Birecik Ticaret ve Sanayi Odasý baþkaný sadettin Bilgin yaptýðý açýklamada her zaman her yerde eðitim ve saðlýk alanýnda çalýþmalar yapýlacaðýný söyledi. Eðitimin her þeyin baþýnda geldiðini ve eðitime her zaman önem verilmesi gerektiðini vurgulayan Bilgin, Birecik halkýnýn yanýnda olduðunu bu hizmetlere yenisini ekleyeceðini belirtti. Birecik Sanayi ve Ticaret Odasý Baþkaný Sadettin Bilgin, aldýðý Plaket’ten dolayý Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Müdürü Mustafa Demir ve Okul Yöneticilerine teþekkür ederek Birecik için ne yapýlmasý gerekiyorsa hazýrým diye konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...