pala abi hayirli olsun...ne güzel almanyada gaziantepliler dernegi kuruldu demek..emegi gecen herkese tesekkür ederiz..
pala abi hayirli olsun...ne güzel almanyada gaziantepliler dernegi kuruldu demek..emegi gecen herkese tesekkür ederiz..
Ziya, önümüzdeki ay Fransa'dan (Paris yakýnlarýndaymýþ) mehter gösterisi için teklif var, þartlarda anlaþabilirsek Fransa'yý fethetmeye geleceðiz (bu arada ben de mehterbaþý'yým).
Gelecek olursak artýk bizi orada seyretmeye gelirsin, ekipte 3ü Nizipli toplam 5 kiþi Gaziantepli var.
Ayrýca, eðer Dernek kurulma kararý mahkeme onayýndan bu haftalarda geçerse, izin öncesi geniþ çaplý bir Gaziantepliler gecesi düþünüyoruz.
Dernek çalýþmalarýna katkýda bulunmak isteyen hemþehrilerimiz varsa bizimle irtibata geçebilirler.Yukarýda ilk mesajda telefon numarasý var.
Çetin abi hayýrlý olsun Allah muvaffak eylesin, böyle dayanýþma birlik içinde olmanýz içimizi ferahlatýyor, sosyal etkinliklerinizde Maþaallah Allah nazardan saklasýn göz dolduruyor. Baþarýlar diliyorum, kolay gelsin.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Dostlarýmýzýn dua ve destekleri ile birþeyler yapmaya çalýþýyoruz. Mevlam sizlerden razý olsun.
Ýnþallah bu dernekte cemaat ve tarikatlarýn yardým derneði haline dönmez.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Cetin abimin dedigi gibi, toplantida Arillilar ve Nizipliler agirlikliydi. Ama zanediyorum Gazianteplilerde derneklerine sahip cikacaktir.
Divan heyeti fotografinda ben ortada oturuyorum boynu bükük, cünkü koskoca Pforzheim´dan sadece 4 kisiyi toplantiya götürebildim. Daha bunlardan biri Adana´li biri de Rize´li. Artik gerisini siz düsünün. Yani uzun ince bir yola girdik. Allah bizi insallah utandirmaz
slm yorum pala dayi biz hamburgdayik yorum nasil olucu simdi burada dernek yok kustum agam simdi nizipliyik bize bu yapilirmi yorum
Genel kurulda yapýlan seçim sonucu;
Derneðimizin Yönetim Kurulu
Baþkan Çetin Pala
Baþkan yardýmcýsý Mehmet Pekmezci
Sekreter Muzaffer Havcarcý
Muhasebe M.Latif Bekmezci
Basýn ve Halkla iliþkiler Cengiz Batar
Üye Mahmut Coþkun
Üye Halil Þeker
Denetleme Kurulu
Murat Çalýþkan
Mustafa Oduncu
Mustafa Fýstýkcý
þeklinde belirlendi.
Hayýrlý olsun Pala dayý...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
hayýrlý olsun.çok güzel bir çalýþma.emeði geçenleri tebrik ederim.