Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
Ay dusunce dunyamiza 'gunes' gibi dogdunuz, ufkumuzu aydinlattiniz. Butun Nizip oturup kalkip bu paneli ve sonuclarini dusunuyordu nihayet sumullerle irsad olduk...
E Ramazn bey iyi de bize ne bundan?
Aramizda Nizip'e 'tren miren' almayi dusunen var mi? Varsa Ramazan beyle irtibat kurunuz.
Saka bir yana tebrikler, Iftiharimizdir. Ramazan bey tum hemsehrilerim gibi herseyin eniyisine layiktir.
www.tarhanharita.net
Yusuf ben de seni tebrik ediyorum..stil degiþtirmiþsin..bu iþler yavaþ yavaþ olur...ben dedim bu yusuf adam olur diye ama kimse inanmamýþtý...
www.tarhanharita.net
Teveccuhleriniz.
Hani 'bizde' soz vardir: 'goz istedigini gorur' diye!
Hayat statik degil, dinamiktir '...sen kivril ben akayim, Son peygamber kilavuz!'
Mevlana hikayet eder: "dolasma ol kadar beyhude nalin, sarrafi bilir ancak kiymetin bu tasin"
Aslolan Akif'de ayandir; "O secde olmazsa dunyada Egilmez baslar.
Konu YusufSerce tarafýndan (26.05.09 Saat 15:14 ) deðiþtirilmiþtir.
Ortalýk karýþtý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Yok karýþmaz...Ben bu tür ithamlarý algýlayacak kadar geniþimdir..Kendi teknik çalýþmalarým ile ilgili editör klasörümde bu tip etkinlikleri saklýyorum..nizipcom birçok siteden daha kapsamlý ve hýzlý çalýþan bir site..birikimlerimi link vererek dostlarýmla paylaþýyorum..eðer reklama ihtiyacaým olsaydý bunu ana sayfada yayýnlardým.Benim öyle bir derdim yok..Yusuf gibi ne söyledigi belli olmayan yorumcularýn þerrinden korunmak için yazýmý denetimli klasörüme alýyorum..
www.tarhanharita.net