Vay anam vay ... vay vay vay
Vay anam vay ... vay vay vay
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
20 Haziranda Rumkale ve eþkiya tepesine çýkartma yapacaðýz..Bir günü gemi ve balýk avlamaya bir günü ise aç susuz eþkiya tepesindeki maðalarý dolaþacaðýz..Yarasa avý bunun en ilginç tarafý olacak)).. takýl bana yaþa hayatýný
))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Yoksa motorla Nizip turumu yapsam.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Mustafa doðru söyliyor..Ben Her Nizip'e geldigimde kilisenin içini de ziyaret ederim.Bir defasýnda bir köpek orada 6 tane yavru yapmýþtý..Henüz gözleri patlamayan bu yavrulara sýk sýk yem götürdüm.Bir defasýnda da iki kýrlangýç yavrusu kilise içinde yuvadadan düþmüþlerdi.üþenmedim. gittim merdiven getirdim..ve o yavrularý yuvalarýna yerleþtirdim.kimbilir belki ikinci uçma denemelerinde baþarýlý olmuþlardýr..Kilisenin içi ve bahçesi basit bir temizlik ile turizme kazandýrýlabilir..Yani bunun için fazla masrafa bile gerek yok..En azýndan çok güzel bir bahçesi var.Burasý bile basit bir cafeterya yapýlabilir...Ama bu þekil bakýmsýz ve kaderine terkediliþi üzüyor insaný..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Bu kilise konusu gündeme gelmiþken,kilisenin bu utanýlacak durumdan kurtarýlarak gurur duyulacak bir hale getirilmesini yetkililerden rica ediyorum.
Bizlerde üzerimize ne görev düþüyorsa bir Nizipli olarak yapmaya her zaman hazýrýz.
Bu kilisenin içini temizlemek bu kadar zor bir iþmi anlamadým, yani içeri girmek için izinmi alýnmasý gerekiyor.
Beni çaðýrsýnlar aslýna uygun resrerasyonu için danýþmanlýk yaparým...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Kilise Camii (Fevkani Kilisesi) ni 350.000 TL ve Molla Ahmet Camii' yi 700.000 TL bedelle restarosyon için Vakýflar Genel Müdürlüðü programýna almýþtýr.
http://www.vgm.gov.tr/_WordExcellPdf...m_programi.mht
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
Eh..bi 100 yýl sürer artýk...![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Zeynel daha neyi bekliyorlar anlamadým.