![]()
Gaziantep Emniyet Müdürlüðü’nün “Trafik Haftasý” münasebetiyle düzenlediði Þiir ve Resim Yarýþmasý sonuçlandý. “Trafik Haftasý” konulu Þiir Yarýþmasýna Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulundan katýlan Ýlköðretim Okulu öðrencisi Büþra Yýldýrým il ikincisi olurken “Trafik Haftasý” konulu resim yarýþmasýnda ise Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Büþra Açýkbaþ Ýl üçüncüsü oldu. Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu Türkçe Öðretmeni Hüseyin Demir rehberliðinde yarýþmaya katýlan Büþra Yýldýrým ve Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Resim Öðretmeni Nazikter Ziþan Oflaz rehberliðinde hazýrlanan Büþra Açýkbaþ’ýn ilçemize baþarý kazandýrmalarý nedeniyle bugün Nizip Ýlçe Müdürlüðünde belge töreni yapýldý. Yapýlan ödül törenine Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt tarafýndan Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okul Müdürü Halil Kendirci, Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Müdürü Müslüm Yalçýn ve Rehber Öðretmenler Hüseyin Demir, Nazikter Ziþan Oflaz ile baþarýlý öðrencilere birer baþarý belgesi verildi. Törende bir konuþma yapan Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt dereceye giren öðrencileri tebrik etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...