Hoþ Geldin
aramiza hosgeldin hüseyin..
ama sen daha önce baska nickle üye degilmiydin..neyse keyifli paylasimlar...
hoþbulduk arkadaþlar..sýcakkanlý olmanýz güzel..
Millet istihbaratçý gibi çalýþýyor, hemen de nerden bildiniz eski üye diye.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
merhaba mavi buz kardeþim.
eski ya da yeni farketmez,aramýza katýlman daha önemli,hoþ geldin.
gelene kapýmýz açýk,niye geldin demeyiz.hoþgeldiniz siteye...
CANIMSIN CANIM...
yukarýda baya bir tahmin trafiði var ne alaka eski bir üye oluþu yada ikinci nicki kullanmaya baþladýðý benim aklýma böyle biþey gelmezdi doðrusu
tekrar hoþbulduk herkese..yalnýz yukarda biraz karýþýklýk var gibikimisi eski üye demiþ kimisi yeni üye..konuya açýklýk getireyim arkadaþlar, kimsenin kafasýnda da soru iþareti kalmasýn..bu mavibuz üyeliðimi almadan üç dört gün önce baþka bi nick alýp üye olmuþtum buraya ama pek kullanma fýrsatým olmadý o nick'i, sonra da bunu açtým..yani diðerini iptal edip bunu açtým diyebilirim..daimi olarak bu nicki kullacaðým..sitede yeni olduðumu bilmenizi istiyorum..forum kýsmýný yeni yeni çözdüðüm için kendimi henüz tanýtabildim..onun dýþýnda; sizi hep böyle canayakýn görmek dileðiyle baylara bayanlara ve birde bana bu siteyi öneren secret'a sevgiler
![]()
ey nizip forumu![]()
cümleten selamunaleyküm
uzun bir süreden beri foruma üyeyim ama hep e-postama gelen haberleri okumakla yetiniyordum.. son gelen postada aðustos ayýnda akçakent yani bize göre ançeket te bir toplantý yapýlacaðýný öðrendim... internete fazla giremiyorum ama eðer toplantýnýza kabul ederseniz o tarihte oralarda bir yerlerde olabilme imkaným var sanýrým katýlmak isterim
Alperen MOR (Gaziantep-Nizip-Kocatepe ( Týrfal ) köyünden Kör Osmanýn Oðlu Osman Hocanýn Oðlu)
bu arada sanýrým forumun yaþ ortalamasý benden baya bi büyük ama olsun antepli olsun daþtan olsun felsefemdir
þunu da belirtmek isterimki ben Ispartada Süleyman Demirel Üniversitesinde Öðrenciyim eðer ki oralarda varsa hemþehrilerimiz tanýþmaktan görüþmekten buluþmaktan bilakis mutluluk duyarým... telefon numaramý da vereyim eðer sakýncasý yoksa arkadaþlar bana ulaþabilsinler 0555 848 52 96
Konu HakanSahin tarafýndan (30.06.09 Saat 05:38 ) deðiþtirilmiþtir.