balcan sezonu açýldý ama halen patlýcanýn kilosu 2 Tl den seyrediyor, biraz daha ucuzlarsa olanlar olacak...![]()
balcan sezonu açýldý ama halen patlýcanýn kilosu 2 Tl den seyrediyor, biraz daha ucuzlarsa olanlar olacak...![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
iþte hayat bu beee.Hocam görüyorsunuz fix menü balcanherkesin evinde her sofrada coca-colaya rakip maþallahhh!
Ýbrahim o patlýcan bu kadar talep varken ucuzlar mý hiç?Sebze haline gelmesiyle bitmesi an meselesi oluyor yani
Oy oy oy MENES aðabey dur iþte gurbetteyiz bulan var bulamayan varafiyet bal þeker olsun...
yok yok ucuzlar merak etmeyin
1 aya kalmaz 50 kuruþa düþer
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Oy oy oy MENES aðabey dur iþte gurbetteyiz bulan var bulamayan varafiyet bal þeker olsun...[/QUOTE]
Valla hanýmýn halasýnýnoðlunun lokantasýnda yaptýrýyorum onlarda urfalý... Gel baþýmla beraber...Sana da yaptýrayým 10 numara olmassa yeme...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
þu yukarýdaki resmi gördükçe içim bi hoþ oluyor süper duruyor vallaa.
ne zaman karným acýksa baþak arkadaþýn yemek tariflerine bakýyorum karným doyuyor....
CANIMSIN CANIM...
tamam itiraf ediyorum..bu balcan konusunu mesaj yazarak ben günceleldim..balcan delilerini hepsini yopladým buraya..itiraf edýyorumm....![]()
[QUOTE=benbaskan;191247]bizim burada 1 tl ye düþmüþ ilgililere...![]()
Sezonun açýlmasýna az kaldý arkadaþlar![]()
acýktým valla bu yemek çeþidini görünce yazýn lahmacun yapýnca hiç eksilmeyen bir çeþittir söðülme