![]()
Forum Fuarcýlýk ve Irak Ticaret Bakanlýðý tarafýndan düzenlenen ve çeþitli ülkelerden 700 firmanýn katýldýðý 4. Irak Uluslar Arasý Fuarý’nýn açýlýþý dün yapýldý. 4. Irak Uluslar Arasý Fuarý’nýn Nizip’in Dýþa açýlýmý bakýmýnda önemli olduðuna deðinen Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, bizlerde Nizip Ticaret Odasý olarak 4 yýldýr bu fuarda yer alýyoruz dedi. Gerek Nizip’in tanýtýmý gerek Nizip’teki firmalarýn ürünlerini tanýtmasý açýsýndan yararlý olduðuna deðindi. . Irak Uluslar Arasý Fuarý’nda Nizip’ten 20 firmanýn hazýr bulunduðunu söyleyen Özyurt, bu sayýnýn her gün artacaðý ümidini taþýyorum dedi. Fuara katýlan Nizipli firma sahiplerinin fuar sonrasý bir çok olumlu sonuçlarla döndüðünü hatýrlatan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, önümüzdeki yýl stantlardan daha fazla yer almak ve bunu Nizipli sanayicilerin hizmetine sunmayý hedeflediklerini belirtti. Nizip’in Yað, Sabun, Fýstýk gibi tarýma dayalý bir bölge olduðunu ifade eden Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, buna paralel olarak turizm alanýn da önemli adýmlar atýldýðýný söyleyerek mermer sanayi ve makine sanayi ürünlerinin de stantlarda yer aldýklarýný kaydetti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...