![]()
Nizip Belediyesi Sponsorluðunda Yapýlacak olan 2008-2009 Öðretim Yýlý
Ortaöðretim Okullarý 9. Sýnýf Öðrencileri Arasý Bilgi Yarýþmasý kuralarý dün çekildi. Nizip Belediyesi Baþkan Vekili Salih Uygur, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Okul Müdürlerinin katýldýðý Bilgi Yarýþmasý kura çekimi dün saat 16:00’da Nizip Milli Eðitim Müdürlüðünde yapýldý. Burada bir açýklama yapan Baþkan Vekili Salih Uygur Nizip Belediyesi Sponsorluðunda Yapýlacak olan Ortaöðretim Okullarý 9. Sýnýf Öðrencileri Arasý Bilgi Yarýþmasýnýn hayýrlý olmasýný temenni ediyorum dedi. Uygur Eðitime önem verdiklerini söyleyerek Belediye olarak her zaman bu gibi faaliyetlerin yanýndayýz þeklinde konuþtu. Daha sonra yapýlan kura çekiliþi sonrasý 1. Grup: Ýmam Hatip Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Alkan Kýz Teknik ve Meslek Lisesi ve Cumhuriyet Lisesi 27 Mayýs, 2. Grup: Türkan Ömer Okan Anadolu Lisesi, Hasan Çapan Anadolu Lisesi, Maruf Marufoðlu Anadolu Lisesi ve Hüseyin Yalçýn Çapan Lisesi 28 Mayýs, 3. Grup: Yahya Altýnbaþ Lisesi, Uluyatýr Lisesi ve Özel Ýslim Nihat Özyurt Lisesi 29 Mayýs ve son olarak 4. Grup ise Ticaret Borsasý Anadolu Lisesi, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Salih Ekmekçi Saðlýk Meslek Lisesi 4 Haziran 2009 tarihlerinde yarýþacaklar.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...