![]()
Nizip Ýlçe milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan hazýrlanan ve Nizip Ticaret Borsasý sponsorluðunda düzenlenen Ýlköðretim Okullarý 4. ve 5. sýnýflar arasý Bilgi Yarýþmasý dün saat: 15.30’da Nizip Ticaret Borsasý Konferans Salonunda yapýlan final yarýþmasýyla birlikte sona erdi. dün yapýlan Bilgi Yarýþmasýna 4 Ýlköðretim okulu katýlýrken 170 puan alan Ali Alkan Ýlköðretim Okulu birinci oldu. Yarýþmada 15 soru sorulurken yarýþma sonunda Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu 160 Puan alarak ikinci olurken, Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu 130 puanla üçüncü oldu. Yýlmaz Çetin Sözmez Ýlköðretim Okulu ise 90 puanla 4. oldu. Geriye kalan Ali Alkan Ýlköðretim Okulu ve Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu yarýþmayý yedek sorularla sürdürürken 10 puan farkla 170 Puan Alan Ali Alkan Ýlköðretim Okulu yarýþmayý birinci olarak tamamladý. Nizip Ticaret Borsasý Konferans Salonunda yapýlan final yarýþmasýna Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað, Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaþar Büyükoðlu, Nizip Emniyet Müdür Abdulkadir Durmuþ, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Ticaret Borsasý Baþkaný Mustafa Altýnbaþ, Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Veysel Karayýlan Okul Müdürleri, Öðretmenler ve çok sayýda öðrenciler katýldý. Yarýþma sonunda birinci olan Ali Alkan Ýlköðretim Okulu’na Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner tarafýndan bir plaket ve yarýþmacý öðrencilerine birer cumhuriyet altýný verildi. Ýkinci olan Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu’na Belediye Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað tarafýndan bir plaket ve yarýþmacý öðrencilerine birer yarým altýn verildi. Üçüncü olan Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu’na plaket ve yarýþmacý öðrencilerine birer çeyrek altýn Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaþar Büyükoðlu tarafýndan takdim edilirken yarýþmayý dördüncü olarak tamamlayan Yýlmaz Çetin Sözmez Ýlköðretim Okulu’na ise plaketi Nizip Emniyet Müdür Abdulkadir Durmuþ tarafýndan verildi. Yarýþmacý öðrencilerine ise birer çeyrek altýn verilirken Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt Ýlköðretim Okullarý 4. ve 5. sýnýflar arasý Bilgi Yarýþmasý’na desteklerinden dolayý Nizip Ticaret Borsasý Baþkaný Mustafa Altýnbaþ, Meclis Baþkaný Polat Akýn ve Gelen Sekreter Abdulkadir Gözegir’e birer plaket takdim ederek teþekkür etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...