açýk öðretim sýnavlarýna denk düþtü,1 hafta ertelesenize millet gelmeyebilir.
ben gelebilirdim belki ama hatunun sýnavlarý var.
ilker
açýk öðretim sýnavlarýna denk düþtü,1 hafta ertelesenize millet gelmeyebilir.
ben gelebilirdim belki ama hatunun sýnavlarý var.
ilker
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Sizinde ne bitmez sýnavlarýnýz var be kardeþim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Kimler geliyor Nizipten gelecek varmý.
Ben Dernek Saymaný Müslüm ÖÐÜT ile görüþtüm,Aöf sýnavlarý var dedim..Oda bana 30,31 Mayýs AÖF sýnavý var,ondan sonraki hafta SBS var, ondan sonraki hafta da okular tatil oluyor en uygun zaman 30,31 Mayýs dedi... Yani Sýnav bizim için piknikten çok daha önemli malum Devlet memuruyuz...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
sevgili müslüm kardeþim;
öncelikle selamlar,seni fazla yalnýz býraktým galiba.
seni yokluðumda üzmüþler,ama yettim kardeþim.
31.mayýs.2009.pazar günü HAYDARPAÞA LÝSESÝ PÝLAV GÜNÜ var,bende yönetimdeyim,
75.yýl olduðu içinde önem kazanýyor,bu yüzden çok istememe raðmen katýlamayacaðým.tüm arkadaþlara sevgi ve saygýlarýmý iletirsen sevinirim.
Sevgili Vedat beni en çok üzen, bazý konulara gizlenerek cevap verilmesi, adam alýyor yeni bir üyelik, döþüyor yazýyý sonrada kayboluyor, söyledikleri gerçek ve doðru olsa gizlenme gereði duymayacak demekki yalan ve iftira atacak onun için gizleniyor ama ben bunlara alýþtým, dik duruþumuzu asla kaybetmedik.
Pikniðe gelemeyeceðine üzüldüm.
biz adýmýz ve sanýmýzla kendimizi hep belli ettik.ama hep kiþilikli ve saygýlý,dik durmaya da devam edeceðiz,kimsenin kuþkusu olmasýn.
þu kavurma gününü kaçýrdým ya,tekrarý halinde beni ara.
Tamam sana haber veririm özel olarak ararým seni.
Pikniðe gelen olacakmý.
mahmut bu keret te piknik fikri hoþuma gitti haa!
Þükrü aslýnda Nizip dýþýnda yaþayanlarýn nasýl bir hasret çektiðini anlamanýz için bu tarz etkinliklerde bulunmanýz gerekiyor, inþallah bir gün olur.
Nizipliler pikniðimiii valla ne yalan söliiyimmm terhisi alana kadar nizibi bile düþünmüommm...Þafak : 264 bitsin belkii düþer bir gün yolum pikniðede nizibe...(düþmese ii olur) :@
bizde gelicektik ama taki kene olayýný duyana kadar belgratta piknege gidenlerin çoguna kene yapýþmýþ bu yüzden bizim ailede gelmek istemiyolar. malum çoluk çocuk var korkuyoruz acaba geçen seneki gibi dernek tarafýndan özel bi ilaçlama yapýldýmý yada yapýlacakmý bilgi verirseniz sevinirim ....