Gaziantep'te öz anneleri tarafýndan vücutlarýna kýzgýn çatal bastýrýlan ve elbiseleri çakmakla tutuþturulduðu iddia edilen 2 çocuk hastaneye kaldýrýldý.
Devami...
Gaziantep'te öz anneleri tarafýndan vücutlarýna kýzgýn çatal bastýrýlan ve elbiseleri çakmakla tutuþturulduðu iddia edilen 2 çocuk hastaneye kaldýrýldý.
Devami...
Ýþte Türkiyenin geldiði nokta, baþka bir ülkede olsaydý o ana baba çocuklarýnýn yüzünü bir daha göremezdi ama göreceksiniz bu çocuklar tekrar o ana babaya verilecek.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
müslüm abi sana katiliyorum gercekten baska ülkede olsa o cocuklar anne babanin elindne ayrilir yurtalara verilir..ama böylede olamsi lazim artik yasanmamasi lazim böyle olaylarin yazik ya yapilirmi bu cocuklara:(((
Gerçekten haklýsýn berfinim. Gerçekten inanmak zor geliyor Öz annenin evladýna böyle vahþice davranmasý. Umarým içine biraz evlat þefkati evlat sevgisi iþlerde belki uslanýr.
Haberde idda edilen demiþ.Hiç bir annenin evladýna bu þekilde davranacagýna inanmýyorum.Gör ne sorunu vardý garibimin.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
ya insan dedigimiz canlýlar kadar telikeni hiç birsey yok yýrtýcý hayvanlar bile yanýmýzda sut dokmus kedi gibi kalýr
ama birde þöyle düþünmek lazým öyle çaresiz insanlar varki hayat onlar için yok kendileride hayat için yok zaten ne yapacaklarýný ne edeceklerini bilmiyorlar kýsacasý þuur denen þey bir anda gidi verince ve üzerine çaresizlikleri eklenince ne yapacaklarýný ve ne yaptýklarýný gerçekten bilmiyorlar bu kouya birde anne ve baba tarafýndan bakalým ne sýkýntýlarý vardýda böyle yaptýlar diye araþtýralým ve bunlarý düþtüðüduruma düþmayalim allah muhafaza
hebrlerde de izledim þok oldum.valla bilemiyorumnasýl bir dünya oldu.biz yolda geçen karýncayý bile ezmemek için elinden geleni yapan bir milletiz.þu düþtüðümüz duruma bakýn kadýn özçocuklarýný ne hale getiriyor.inanýlmaz bir olay allah ýslah eylesin