Sizin hoþunuza gidiyormu burada ima edilen yada anlatýlmak istenen þeyler.
Sizin hoþunuza gidiyormu burada ima edilen yada anlatýlmak istenen þeyler.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ben ima ettim hoþuma gitti.Resimin muhataplarý cevap versin.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Müslüm bey ben ibrahimi caným gibi severim bu resimde onun aynasý,baþka þekle sokmak isteyen sevgiden baþka ne düþünür onu bilemem.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Neyse ben muhabbetinizi bozmayayým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sevgili Karakaþ! bundan bir kaç gün önce ben Osman'a kýzdým, bu hayatýmdaki belki son beþ yýlýn en kýzgýnlýk haliydi... Haklý haksýz da aramýyorum, ama ayný memleketin ve ayný sitenin üyeleri olarak zaman zaman yemekli toplantýlar düzenleyip bir araya geliyoruz ve yüz yüze bakýyoruz... Osmanla olan hasbihalimiz sýrasýnda sende ara dayaðý yedin, yani o kýzkýnlýkla sana da bir parça sinirimiz bulaþtý...Olan oldu giden gitti bir daha yüz yüze geleceksek hepimiz biraz daha dikkat etmeliymiþiz ben bunu anladým...Burda taraf tutmadan þunu söylemek isterim ki Müslüm abiye verdiðin cevaplar sencede biraz sert olmuyormu... Ben þahsen onun kadar tahammüllü birisini bu sitede görmedim...Adamý sütaþ'ta papaz yaptýk olgunluðundan cevap vermedi...Eðer Aðustos ayýnda Nizip'te buluþacaksak yüz yüze bakacaksak biraz küçükler küçük büyükler de büyük olmalý derim... Ha ne dersin...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
o sofraya kaç kiþi toplanmýþ öyle yahu su nizipe birtürlü gelemedim ...gurbet gözün kör olsun senin
Bende burasý Nizip'in neresi diyordum kendi kendime...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Benim verdiðim cevaplar gayet normal.Resimde fatih abi ve Ýbrahim var bu kiþilerle benim muhabbetim var.Zaten fatih abide yazmýþ.Bir bölümden hoþlanmýyorsanýz o bölüme girmessiniz,cevapda yazmassýnýz.Bu zamana kadar herkese abi herkese paþa dedikte ne oldu?
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ