Nizip mezarlýðý, özellikle ilk bölüm giriþ kýsmý hepimizi imrendirecek kadar güzel.Bakým yapýlmasý takdire þayan ve gerekli.Yapanlara, sebep olanlara sonsuz teþekkürler.Arada bir geldiðim Nizip ziyaretimde mutlaka ziyaret eder, yakýnlarým yanýnda eski tanýdýðým bildik kabirlerine de fatihalr okumaya çalýþýrým.Ama bazen giderken; ama dikkat et, Cuma günleri dýþýnda fazla kalabalýk olmadýðýndan mezarlýðýn ipsiz sapsýz denilen tinercilerle dolu olduðu da söyleniyordu.Bunu tenkid için deðil ama bu doðruysa mutlaka bekçi ve özel güvenlikle de olsa engellenip halkýmýzýn güven ve huzur içinde mezarlýðý huþu içinde ziyaretleri saðlanmalýdýr.
Mezarlýk müdürünü kutluyorum.
Nizip asri mezarlýðý çevremizdeki en bakýmlý ve düzenli mezarlýktýr. bunda geçmiþ dönemdeki belediye baþkanlarýmýzýn duyarlýlýðý etkili olmuþtur.
Bugünden itibaren dolmaya baþlayan mezarlýðýmýz için alternatif yer arayýþýna girmenin zamaný gelmiþtir.
Mezarlýk içerisindeki adalarýn iþaretlenmesi ve numaralanmasý gerekliliði ortaya çýkmýþtýr.
Mezarlýk sakinlerinin tespiti ve digital ortama aktarýlmasý hýzlandýrýlmalýdýr.
Kapýlara gerekirse numara ile beraber bir þehidin, bir ilçe büyüðünün ismi verilmelidir.
Gün içerisinde birkaç defnin olabileceði düþünülerek, kapýlara yönlendirici tabelalar konulmasý faydalý oacaktýr.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Aile mezarlýðýmýzýn olduðu Nizip Mezarlýðýna emeði geçen herkesi kutluyorum, hepsi hakkýný helal etsin, ayrýca Müdür beyide çalýþmalarýndan dolayý kutluyorum, ölümüze de sahip çýkýlmasý beni duygulandýrýyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE