inþallah hakeden kazanýr yarýþmayý.bende bi fýkra yazmak isterdim ama aklýma gelmiyor(
inþallah hakeden kazanýr yarýþmayý.bende bi fýkra yazmak isterdim ama aklýma gelmiyor(
ya abiler kardeþler bu fýkra yarýþmasý sonuçlandý mý?sonuçlandýysa kim kazandý merak ettim öðrene bilir mi yim?
CANIMSIN CANIM...
eðer ben bu fýkra jürisinde olsaydým buradan bir en fazla iki fýkradan baþka hiç birine bi puan dahi vermezdim![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Bu fýkra yarýþmaya girmer mi?
Ne yazýk ki gerçek
Bir banka kayýplara karýþtý !
Yazar: cecenistan
Rusya’da hiç benzerine rastlanmamýþ bir olayla karþýlaþýldý.
Rusya Merkez Bankasý tarafýndan yapýlan açýklamaya göre, Russkiy Bank Delovova Satrudniçestva adlý bankanýn zamanýnda gerekli bilgileri Merkez Bankasýna vermemesinden dolayý lisansý elinden alýndý. Denetleme için bankanýn bulunduðu adrese giden Rusya Merkez Bankasý yetkilileri, bankayý belirtilen adreste bulamadý. Daha önce de bankanýn adresine lisansýn bankanýn elinden alýndýðýna dair postayla bir yazý gönderilmiþ, fakat belirtilen adreste banka bulunamadýðý için yazý Merkez Bankasýna geri dönmüþtü. Kurallar gereði, bankanýn adres deðiþikliði olmasý durumunda bunu Merkez Bankasýna bildirmesi gerektiðinden, bankanýn bu adreste bulunamamasý ve Merkez Bankasýna hiçbir bilgi verilmemesi bankanýn kayýplara karýþtýðý þeklinde yorumlandý. Þu ana kadar Rusya’da bankalar kayýplara karýþsa dahi, bu durum bankanýn lisansýnýn elinden alýnmasýndan sonra meydana geliyordu. Bankanýn resmi internet sitesinin de olmamasýndan dolayý, banka temsilcileri ile irtibata geçmek te mümkün olamadý.
http://cecenistan.azeriblog.com/
Osman Demir Istanbul
Batman Merkez'e baðlý Yolveren köyünde ikamet eden ve iki dönemdir 2 oy alarak muhtar seçilen Mehmet Alcu, Guinness Rekorlar Kitabý'na girmeye hazýrlanýyor.
29 Mart yerel seçimlerinde Yolveren köyünde muhtarlýða aday olan Mehmet Alcu, 27 seçmeni bulunan köyde seçmenlerin oy kullanmamasý üzerine kendisi ve eþinin oylarýyla muhtar oldu. Ýki dönemdir Yolveren köyünde 2 oy alarak muhtarlýk yapan Mehmet Alcu, köyde seçmen olarak bulunan kiþilerin köyde ikamet etmediklerini ve dolayýsýyla seçmen olarak kendisinin ve eþinin bulduðunu, eþinin de kendisine oy vermesi üzerine 2 oy alarak tekrar muhtar seçildiðini söyledi.
Alcu, önümüzdeki dönemde de yine 2 oy alarak muhtar olmasý durumunda Guinness Rekorlar Kitabý'na baþvuracaðýný belirtti.
Konu mahsuni63 tarafýndan (21.04.09 Saat 19:57 ) deðiþtirilmiþtir.
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
Üç yaþlý ihtiyar varmýþ bunlar birbirlerine dert yanýp dururlarmýþ birincisi dönüp demiþki kardeþim bu yaþlýlýk ne kadar kötü birsey gecen gün merdivenlerdeydim diyor ulan unuttum yukarýmý cýkýyordum asagýmý iniyordum unuttum diyor bu defa ikincisi diyorki sorma kardeþim sorma bende gecen gün kapýnýn agzýnda duruyordum anahtarý düþürdüm ulan içerimi giriyordum dýsarýmý cýkýyordum unuttum diyor üçüncüsü ordan atýlýyor haydi ordan yaþlýlýk deyip duruyorsunuz allaha sükür diyip masayý týngýrdatýrken kapý sesi gibi oluyor ula kim o diyip etrafýna bakýný veriyor...
__HERÞEY BÝR YALANLA BAÞLADI__
DÝNÝ YÝRMÝ KURUÞA SATMAYANLAR
Londra'daki caminin yeni imamý þehre gitmek için hep ayný otobüse biniyor ve çoðu zaman ayný þoföre rastlýyormuþ.
Bir gün, bilet alýrken þoför yanlýþlýkla 20 "kuruþ" fazla vermiþ. Ýmam
yanlýþlýðý oturunca, parasýný sayýnca fark etmiþ. Kendi kendine düþünmüþ "20 kuruþu geri versem mi þoföre?"... Ama içinden bir ses diyormuþ ki "çok küçük bir para ve þoförün zaten umurunda da deðil.
Otobüs þirketine 20 kuruþ ne fark eder?. Bu parayý Allahtan gelen bir hediye gibi... düþünebilirim"
Ýneceði duraða gelince, imam kalkmýþ ve fikrini deðiþtirmiþ, inmeden önce
þoförün yanýna gitmiþ, 20 kuruþu geri vermiþ ve demiþ ki : "paranýn üstünü
fazla verdiniz."
Þoför gülümsemiþ ve demiþ ki : "Siz camiinin yeni imamýsýnýz deðil mi?
Aslýnda uzun zamandýr sizi ziyaret etmek istiyordum caminizde, Ýslam'ý
öðrenmek için ve bilerek size fazla para verdim nasýl tepki vereceðinizi
görmek istedim."
Ýmam inerken nerdeyse bacaklarýný hissetmiyormuþ, yere yýðýlacakmýþ-casýna bir direðe tutunmuþ ve kendine gelmeye çalýþmýþ, gözlerinden yaþlar dökülerek gökyüzüne bakmýþ ve demiþ ki: "Allah'ým az daha Ýslam'ý 20 kuruþa satýyordum!"
Osman Demir Istanbul
Osman kývýrma sana Uludaðda canlý canlý fýkra anlattým al artýk þu gömleðimi...
Efsanevi keçi Billy, emekli oluyor
Denizaþýrý görevlere gitti, farklý rütbeler aldý, maceralarý dilden dile dolandý.
Ýngiltere'nin Güney Kýbrýs'taki askerî üssünde Kraliçe Elizabeth'in doðumgünü yapýlan törende keçiliði tutup merasim alayýyla birlikte yürümeyip, saða sola koþunca onbaþý rütbesi elinden alýndý, daha sonra kraliçenin affýyla rütbesine geri döndü. Ancak sekiz yýllýk hizmetinin sonunda onun için de emeklilik vakti geldi.
Bu yaþlý otobur daha çok bilinen adýyla "Keçi Billy" þimdilerde diðer yaþlý askerlerin aksine, hayvanat bahçesinde son günlerini geçiriyor. Taburunun tek dört ayaklý üyesi olan Billy, emekliliði için hazýrlanan törende alkýþlarla görevinden uðurlandý. Ýngiltere Bedfordshire'daki Whipsnade Hayvanat Bahçesi'nde en "onurlu" günlerini yaþayan Billy'ye, merasim elbisesini giydirildi. Dokuz yaþýndaki hayvan güzel hizmetleri için askerlerin selamý arasýnda emekliliðine uðurlandý.
http://www.haberaktuel.com/news_deta..._id=1243077868
Osman Demir Istanbul
Arabanýn lastiði tam týmarhanenin önünde patlar.
Adam arabayý kenara zor yanaþtýrýr.
Sonraki iþlem malum...
Kriko, stepne, bijon anahtarý ve tekeri söker.
Ama söktüðü 4 adet bijon, yuvarlanýp yaðmur mazgalýna düþer.
Mazgal açýlýr gibi deðil,
Bijonlar görünmüyor bile.
Adam bir saðýna bakar, bir soluna bakar,
çaresiz kaldýrýma çöker.
Olayý en baþýndan beri týmarhanenin demir parmaklýklý penceresinden izleyen bir deli, seslenir;
- Ula salaaak! Sen ne yapýyorsun orda öyle?
- Sorma birader,lastik patladý ve deðiþtirirken bijonlarý mazgala düþürdüm.
- Düþündüðün þeye bak! Diðer lastiklerden birer tane bijon çýkar. Hepsi 3 bijonlu olsun.
Seni, lastikçiye kadar idare eder.
Adam hemern denileni yapar.
Ve akýl hastanesindeki deliye seslenir:
- Senin ne iþin var týmarhanede?
Cevap müthiþtir....
- Biz burada delilik'ten yatýyoruz kardeþim, *****lýk'tan deðil...!
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
arkadaþlar nerden buluyorsunuz bu fýkralarý karným aðrýmaya baþladý ama kime puan vereceðimi þaþýrýrdým ayrým yapamýyorum ben en iyisi puan vermeyeyim
CHP'li baþkanýn iþten atma bahanesi
Didim'de iki dönemdir Belediye Baþkanlýðý yapan CHP'li Mümin Kamacý, kendisine ve yardýmcýlarýna 'Domuz Büyüsü' yaptýðý gerekçesi ile belediye çalýþaný iki bayanýn iþine son verildiðini açýkladý.
Ýþten atýlan bayanlardan Fatma Eryürek ise kendilerine haksýzlýk yapýldýðýný iddia ederek, bahse konu güvenlik kamerasý görüntülerinin Didim halkýna izletilmesini istedi. Ayrýca Belediye yetkilileri domuz büyüsü yaptýðýný iddia ettikleri bayanlara ait olduðu ileri sürülen güvenlik kamerasý görüntülerini basýn mensuplarýna da vermediler.
Osman Demir Istanbul
CHP li Baþkan
Müslüm Ammi seçti.
Osman Demir Istanbul
Cengiz diye kimi kimsesi olmayan birisi askere gitmis. Arkadaslari aileleriyle konusuyor,ailelerinden para felan istiyormus fakat bizim Cengiz telefon acacak kimsesi olmadigi için oturmus ALLAH'a bir mektup yazmis.
'ALLAH'ým durum sana ayan beyan, kimsem yok biliyosun, ne olur bana 200 milyon.'
Cengiz kapatmis zarfi yazmis ustune ' Cengiz'den Rabbine' Atmis postaya
Cengizin mektubu tabi asker mektubu,, incelenir,,,
subaylar bi bakmislar birliklerinde gariban asker. Subayin birisi 'bizim birlikte böyle gariban askerlerde mi vardi. Subaylar çikin paralari' demis.
200 milyon cikmamis 150 milyon çikmis. Koymuslar zarfa yazmislar 'Rabbinden Cengiz e'...
Aslanim Cengiz almis zarfi bakmis 150 milyon. Oturmus ALLAH'u tealaya 2. mektubu dösemis.
'ALLAH'im mektubunu aldim çok tesekkur ederim. Simdi sana bi adres verecem parayi bundan sonra oraya gonder. Zira bu subaylar içinden caliyoo.......
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.