[QUOTE=Orhan Çelik;191001]Gitmek için konu açmaya ne gerek var anlamadýmVedalaþabilirsiniz,bu konuda topic bile açabilirsiniz,ancak siteyi ve üyeleri karalayarak zan altýnda býrakarak deðil...
aðlasam sesimi duyarmýsýnýz internette
dokunubilirmisiniz gözyaþlarýma ellerinizle...
inanamýyorum....niçin baþlýk açtýðým o kadar basitki ?nasýl anlayamýyorsun orhan bey? sadece samimi bir þekilde teþekkür,veda ve dostlarýmýzý haberdar etmek....ve bence bu bir incelikti..nitekim ramazan bey inceliðe her zamanki incelikle mukabelede bulunmuþ.Yapmayýn allah aþkýna !aþaðýda açýklama yapýp yanlýþ anlaþýlmalarý düzelten ifadeleri görmedinizmi ,görmezlikten mi geliyorsunuz?siteyi ve üyeleri karalamak ,zan altýnda býrakmak?vallahi aðlayasým geliyor....yönetici olarak bunlarý nasýl ýskalýyorsunuz?
teþekkürlerimdeki vurgularý hangi üye bu kadar öne çýkardý?
topic açarak reyting yapma ucuzluðunu zýmmen dahi olsa yapmak??? siyasetçiler gibi yahut siteden çekilme taktikleri ile ,davetiye ve ýsrarlar bekleyip,ego okþamalarýna ihtiyaç duyan ucuz davranýþlarda bulunmak erdemli insanlara yakýþmaz.
yönetici pozisyonundaki sizlerinde daha dikkatli olup ,konularý iyice okumalýsýnýz..nerde hatalý konuþtuðumu yazdýðýmý söylerseniz memnun olurum....
-admin bey!sorularýnýza yetersiz mi cevab verdim ki,bana dönmediniz?
-hidayet bey kayaönü civarýndan ve militarizme karþýtlýðýnýzdan bahsedince bile sizi kendime yakýn hissetim..yanýlmadýðýmý biliyorum
-secret hocahaným...pozitif enerji saçmaya devam...
-deniz yýldýzý,mahsuni63 ,yazgan beyler...kaliteli kumaþlarsýnýz... sizle yazýþmak benim için onurdur.
hiç kimseye kýrgýnlýðým yok..olmasýný gerektirecek bir durumum da olmadý.muhabbetle kalýn .....