![]()
Gaziantep Kamil Ocak Stadyumunda yapýlan “Yaygýn Eðitim Kurumlarý Stilize Dalý Halk Oyunlarý Valilik Kupasý Yarýþmasý”nda Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Halk Oyunlarý Ekibi Ýl Ýkincisi oldu. Halk Oyunlarý Öðretmenleri Berna Efeoðlu ve Zülküf Efeoðlu nezaretinde hazýrlanan Halk Oyunlarý Ekibi’nin baþarýsý Ýlçede Sevinç yarattý. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan bu nedenle dereceye giren Kurum Müdürleri, Usta Öðreticiler ve Baþarýlý Kursiyerlere yönelik bir Belge Töreni yapýldý. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan hazýrlanan Törende Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, Halk Oyunlarý Öðretmenleri Berna ve Zülküf Efeoðlu, Usta Öðreticiler Erol Demir, Ý.Halil Kan, Meltem Daðhan, Zehra Aydýn ve Coþkun Çelik yaný sýra Gazi Mustafa Kemal Ýlköðretim Okulu’ndan Mehmet Opak, Nizip Ticaret Meslek Lisesi’nden Mahmut Demir, Yahya Altýnbaþ Lisesi’nden Rýdvan Oymak, Cumhuriyet Lisesi’nden Mehmet Yýldýz, Mustafa Kaya, Serhat Kaplan, Ýpek Kaplan, Kadriye Güneþ ve Kadriye Taþ, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden Dilek Özdemir, Nazlý Kaplan, Adem Özaslan ve Süleyman Gören Alkan Kýz Meslek Lisesi’nden Filiz Seymen, Tuðba Aydýn ve Merve Baþtosun, Salih Ekmekçi Ýlköðretim Okulu’ndan Rezzan Eroðlu ve Sultan Deniz Kýlýnç ve dereceye giren Kurum Müdürleri, Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt tarafýndan Baþarý Belgesi ile Ödüllendirildi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...