hosbulduk seyhmus bey saðolun
hosbulduk seyhmus bey saðolun
Hoþgeldin bacu!... Nerlerdeydin?!..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
hoþgeldin siteye bende uzun zamandýr siteye giremiyordum secret nerde yaa uzun zamandýr yazmamýþ hayýrdýr baþýna biþey mi geldi
Seni Kimler Aldý Kimler Öpüyor Seni....
hosbulduk hidayet ve hosbulduk ebruli![]()
burcu canim aramiza tekrar hosgledin...umarim burda güzel paylasimlarin olur..
yanliz bisey diyecem sana bu site hakkinda cok kötü biyer oldugunu söyleyen bir arkadasin vardi sana buraya cok takilmamn gerektigini söylemisti..bize öyle demistin hatirliyormusun..
bende sana hatta burda öyle bisey olmaz cok güvenli cok iyi bir yer demistim degilmi..
insallah hersey güzel gider...
hb tekrar caným evet bi arkadasým kötü demedi sadece çok samimi olma herkesle diye beni uyardý bende neden öyle dedi anlamadým ama insallah güzel olur hersey![]()
Hoþ geldiniz demek isterdim ama anladýðým kadarýyla sizin geleli baya bir olmuþ. Öncelikle sitemizden biraz bahsedeyim. Nizip.com sitesinde genel bir anlayýþ vardýr. Bu sitede herkes birbirini tanýmasa da muhabbetler çok renklidir. Ýnsan iliþkilerinde dürüstlük, ahlaki deðerlere saygý ve hoþ görü ön plandadýr. Yalancý insanlar hiç sevilmez buralarda. Bu saydýðým ilkeleri benimsemeyen yani ortama ayak uyduramayan üyeler kýsa sürede gözden kaybolurlar. Israrla kendini kabullendirmek isteyenler ise herkes tarafýndan dýþlanýrlar ve ister istemez siteden ayrýlmak zorunda kalýrlar.
Sitede yazýþýrken ve paylaþýmlar yaparken bahsettiðim konulara dikkat etmenizi öneririm.
Konu Subutay tarafýndan (14.05.09 Saat 09:33 ) deðiþtirilmiþtir.
bireysel emekli, sadece üye...
Nizipte benim bir akrabam var Ömer ATALAY onun eþide Muðlalý...Hoþgeldin bakalým.. gerçi her ne kadar ben Nizipte bulunmasamda...
tekrardan hos bulduk arkadaslar...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (15.05.09 Saat 04:19 ) deðiþtirilmiþtir.
Kusura bakmayýnda okuduðum 26 mesajýn neredeyse hepsinde bir stem,karalama,korku,art niyet,gibi olumsuz mesajlar var, yine bir bayan üyeye karþý alýnan tavýrmý bu yoksa bilmediðimiz baþka þeyler mi var.
Sorular:
1- Daha önce üye olduðunuz anlaþýlýyor, neden eski üyeliðinizle devam etmediniz,
2- Berfinimi'in söylediði siteyi kötüleyen kim,
3- Mavi Þahin neden sinsilik kokusu aldý,
4- Sihirli aþk2 nin son mesajýnda ne vardýda mehmet tarafýndan deðiþtirildi,
5- Sitede samimiyet zaten olamýyor, çünkü üyelerin büyük bir çoðunluðu sanal,
6- Eðer nizip.com hakkýnda hala böyle olumsuz görüþler varsa biraz daha kendimize çeki düzen verneniz gerekmezmi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
MÜSLÜM ABI , bu soruya benim cevap verme zorunlulugum yok degilmi...Arkadas kendisi belirtirse daha iyi olcagini düsünüyorum..
Konu berfinim84 tarafýndan (15.05.09 Saat 08:49 ) deðiþtirilmiþtir.
berfinim 84 zaten sorular sana deðil arkadasým bana soruluyo istersem cevaplarýný ben veririm yada öngörmüyo ise vermem oke.. ikincisi üstte o sinsilik seninle alakalý olabilir dedim üstte silinen yazýmda mavi þahinden için ..üçüncüsü müslüm abi ben ne yazýyosam gördüðümü duyduðumu yazýyorum yazýlarýmýn tamamýnýnda arkasýndayým... lütfen kimse artýk meseleyi uzatmazsa sevinirim hadi herkese mutlu günler ben kaçar byeeee