Gaziantep Ýl Kültür Turizm Müdürlüðü tarafýndan Turizm Haftasý Etkinlikleri Çerçevesinde düzenlenen Þiir ve Resim Yarýþmalarý sonuçlandý. Þiir ve Resim Yarýþmasýnda Nizip Ali Alkan Ýlköðretim Okulu birer Ýl Birinciliði, Nizip Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu ise Þiir Yarýþmasýnda Ýl Ýkinciliði kazandýlar. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðünde Þiir ve Resim Yarýþmalarýnda baþarý göstererek derece alan Öðrencilere yönelik Ödül Töreni düzenlendi. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt tarafýndan Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Öðrencileri Emine Yýldýrým ve Büþra Açýkbaþ, Türkçe Öðretmeni Dilek Okþar, Resim Öðretmeni Ziþan Oflas ve Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Müdürü Müslüm Yalçýn, Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Büþra Yýldýrým, Türkçe Öðretmeni Hüseyin Demir ve Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu Müdürü Halil Kendirci’ye birer Baþarý Belgesi verildi. Ödül töreninde bir konuþma yapan Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Turizm Haftasý Etkinlikleri Kapsamýnda yapýlan ve Gaziantep Ýl Genelinde düzenlenen Resim ve Þiir Yarýþmasýnda elde ettiðimiz baþarý nedeniyle gurur duyuyoruz diyerek baþarýda emeði geçen herkesi tebrik etti.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...