![]()
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi tarafýndan hazýrlanan “ Yýl Sonu Sergisi” ve Gaziantep Ýþkur Ýl Müdürlüðü ve Nizip Halk eðitim Merkezinin ortaklaþa yaptýðý “ Triko Konfeksiyon Kursu Sertifika Töreni” dün yapýldý. Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Konferans Salonunda saat: 10.30’da baþlayan Törene Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardýmcý Doçent Yaþar Büyükoðlu, G.Antep Ýl Milli Eðitim Müdürü Fikret Atak, Cumhuriyet Baþ Savcýsý Mahmut Arslan, Nizip Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, Ýl Milli Eðitim Müdür Yardýmcýsý Mürsel Köse, Teftiþ Kurulu Bakaný Cüneyt Çulcu, Halk Eðitim Baþkaný Bekir Ýnci, Þehitkamil Halk Eðitim Müdürü Ahmet Görenoðlu, Karkamýþ Halk Eðitim Merkezi Müdürü Ahmet Kacaaslan, Þahinbey Halk eðitim Merkezi Müdürlüðü Baþ Yardýmcýsý Hasan Çalýþkan, Araban Halk eðitim Merkezi Müdürü Orhan Yýlmaz, Nizip Ýlçe Milli eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Kursiyerler ve Çok sayýda davetliler katýldý. Törende bir konuþma yapan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Müdürü Suna Sertpolat, Hayatýný tüketime adamýþ olan insanlarý, en kötü þartlarda dahi üretebilen insanlar haline getirmek için uðraþ verdiklerini belirterek Nizip Halk Eðitim Merkezi olarak bireyleri özgüven sahibi, bilgili ve becerili kýlmak, onlarýn teknik ve sosyal eðitim ihtiyaçlarýný karþýlamak ve faaliyetlerinde aktif görev almalarýný saðlamanýn mücadelesini verdiklerini söyledi. 2008-2009 Eðitim Öðretim Yýlýnda 51 Ayrý dalda kurs açtýklarýný ifade eden Halk Eðitim Merkezi Müdür Suna Sertpolat, bu kurslardan 86’sý Nizip’e Baðlý Köylerde 341’i ise Nizip Þehir Merkezinde olmak üzere toplam 427 Kurs açtýklarýný ve bu Kurslardan 14201 Kursiyerin bir kýsmýnýn sertifika almaya hak kazandýklarýný ve kalan kýsmýnýn ise Eðitimlerine devam ettiklerini söyledi. Sertpolat’ýn konuþmalarýnýn ardýndan Törene katýlanlar tarafýndan Kursiyerlere sertifika takdim edildi. Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþýnýn ardýndan Slayt Gösterisi, Müzik dinletisi ve Halk Oyunlarý yer aldý. Tören daha sonra Tekel Ýlköðretim Okulunda verilen Ýkramlarla sona erdi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...