Yav müslüm abi bu hakemlik iþinde iyi para varmý, ne dersin bizden hakem olurmu...malum devlet memuruyuz ek iþ olur...
Yav müslüm abi bu hakemlik iþinde iyi para varmý, ne dersin bizden hakem olurmu...malum devlet memuruyuz ek iþ olur...
Hakemlikte para var tabi ama çok az, günlük yevmiye 42.5 TL, herkes hakem olabilir senede bir gün açýlan eðitim seminerine katýlmak yeterli, sende olabilirsin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
42,5 neye yeter.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (07.05.09 Saat 10:01 ) deðiþtirilmiþtir.
Peki bizde senin gibi Dünya Motosiklet federasyonu lisansý alabilirmiyiz yoksa sadece hakem lisansýmý.
Ayrýca masraflar kime ait yani gidiþ geliþ vs.. diðer masraflar.
Mahmut konu hakemliðe döndü ama ben yine de bilgi vereyim daha sonra sileriz, hakem olduðun zaman tüm nasraflar federasyona ait yani parkura gidiþ dönüþ yemek her türlü masrafý federasyon yapýyor sen sadece yövmiyeni alýyorsun, tabi her bölgenin hakemleri ayrýdýr, Bursadan hakem yok, susurluk bölgesinde yapýlan yarýþlara Ýzmir bölgesi hakemleri geliyor ama sen hakem olmak istersen çok rahat olursun, susurluk ve izmit bölgesinde hakemlik yapabilirsin.
Dünya Motosiklet Federsayonu yani FIM in lisansýný almak çok zor en azýndan 4-5 yýllýk bir tecrüben ve en az B lisanslý hakem olman gerekiyor ve senede bir kere yapýlan FIM seminerine ve sonunda yapýlan Ýngilizce sýnavýna katýlýp en az 80 puan alman lazým, bu sýnavlarda her sene Dünyanýn baþka ülkesinde yapýlýyor, bundan sonraki sýnav sanýrým Ýspanyada yani senin ispanyaya gidip 3 gün kalýp sýnavýda baþarman lazým, kolay gelsin.
---Mahmut konu hakemliðe döndü ama ben yine de bilgi vereyim daha sonra sileriz, hakem olduðun zaman tüm nasraflar federasyona ait yani parkura gidiþ dönüþ yemek her türlü masrafý federasyon yapýyor sen sadece yövmiyeni alýyorsun, tabi her bölgenin hakemleri ayrýdýr, Bursadan hakem yok, susurluk bölgesinde yapýlan yarýþlara Ýzmir bölgesi hakemleri geliyor ama sen hakem olmak istersen çok rahat olursun, susurluk ve izmit bölgesinde hakemlik yapabilirsin.
--- Abi parasýndan ziyade sosyal etkinlik olur sonra yüz yüze konuþalým bunu.
Mehmet ne oldu çanakkale gezisi haber icar yokmu...
31 Mayýsta Ýstanbulda Nizplilerin pikniði olduðu için gezimiz ileri bir tarihe ertelenecektir.Þu an için 12 Haziraný düþünüyorum.Kimse gezi konusunda kaygýya düþmesin bu gezi düzenlenecektir.Gerekli araþtýrmalarý yapýyoruz.
Konu mehmet karakaþ tarafýndan (14.05.09 Saat 05:39 ) deðiþtirilmiþtir.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Memet çanakkaleden istanbula geçerdiniz iþte
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Çanakkaleye en az iki gün ayýrmamýz lazým, her yeri görmeden dönülürse boþa gider emekler.
Dün dernek saymaný Müslüm ÖÐÜT ile telefonda görüþtüm, 30,31 mayýsta AÖF sýnavlarý var pikniði ertelemek mümkünmü dedim... dediðin tarihte sýnav var,ondan sonraki hafta SBS var, ondan sonraki hafta da okullar kapanýyor dedi. Her ayýn son Pazar günü yapýlan geleneksel Pazar kahvaltýsýný piknikle birleþtirdik dedi... pikniðe gidemeyeceðim sýnavlarým var...bakalým o zaman belki Çanakkale gezisine katýlabilirim.