Kuzu haricinde ne olursa yerim![]()
Onun içinde bir koyun alýrýz biz arkadaþlarla, siz karýþmayýn oradan. Misafir ne bulursa onu yer kardeþim.
Kuzu haricinde ne olursa yerim![]()
Onun içinde bir koyun alýrýz biz arkadaþlarla, siz karýþmayýn oradan. Misafir ne bulursa onu yer kardeþim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Tamam ya kuzudan vazgeçtik, koyun keseriz Oktayda gelirse tamam, bu sene nizip.com buluþmasý olay olmalý, basýn bile bundan bahsetmeli.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Valla güzel olcak gibi..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Acilen yer bulmak lazým. Su deposunun oraya masa götürüp getirmek zor oluyor. Fakat Belkýz tesisleri bu iþ için uygun gibi. Daha olmadý bizim bahçe bu iþ için biçilmiþ kaftandýr. Gelin orada yapalým.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Saygýdeðer nizip'li dostlarým benim için zaman ve mekan hiç önemli deðil...sadece dostlarýmýzý çoðaltacak ortam olsun.....bu arada size sanat müziði ziyafetide benden olabilir.
inþ. geçen seneki gibi olmaz![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Bana uyar.Ne düþüyorsa emrinizdeyim.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Üstümüze düþeni yaparýz, tarih belli, yerde belli olsun, gerisini hep beraber yaparýz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bahtsýz deveyi çölde kutup ayýsý bulurmuþ...
Dün akþam eve gittim kapýda bir zarf ! açtým baktým AÖF sýnav yerleri gelmiþ... nerede sýnava gireceðime baktým sonra býraktým... benden sonra haným aldý baktý Ýstanbul pikniði ne zaman dedi,31 Mayýs dedim gitmeyi düþünüyormusun dedi, bende evet gideceðim dedim, kadýn gülmeye baþladý, hayrola dedim ne gülüyorsun, sýnav tarihlerine baktýn mý dedi 30,31 Mayýs demezmi eyvah ya bu kadar da olurmu kaç gündür plan yapýyordum piknik için çok üzüldüm tabi. Bende Ýstanbula gidemessem zaten 8 Aðustosta Nizip'te piknik var oraya giderim dedim.Buraya kadar her þey güzel deðil mi...Esas bomba þimdi...Büyük kýzým baba nereye gidiyorsun 8 Aðustos benim doðum günüm demezmi...13 yaþýna girecek kýzým... 08.08.1997 doðumlu... vay beni vay...
Sayýn hemþerim, sitede zaten Nizip Lisesi mezunlarý için ayrýlmýþ bir forumumuz var.
http://www.nizip.com/forumdisplay.php?f=17
Orada bir konu açýp arkadaþlarýnýza ulaþmayý deneyebilirsiniz. Siz konuyu açtýktan sonra biz de e-posta bilgilendirmesiyle duyuru yapabiliriz. Selamlar.
bireysel emekli, sadece üye...
Elele omuz omuza baþedmeyeceðimiz... altýndan kalkamayacaðýmýz organizasyon yoktur herhalde?!..
Ve bu da Nizipli hemþehrilerimizi aðýrlamak gibi "aðýr bir mes'uliyet" se seve seve ...![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..