Menes kardeþim.. beni de memur yapýn.. benim de sizinle dolaþacak bool bool vaktim ossunn..!..![]()
Menes kardeþim.. beni de memur yapýn.. benim de sizinle dolaþacak bool bool vaktim ossunn..!..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Bu ara, Müslüm AKPEK ABÝÝÝ!!.. ZÜPERSÝN VESSELAM..BU AKPUTÇULARIN HAKKINDAN SEN GELÝYOSUN!..![]()
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
AKP iktidardan düþünce göreceðim ben bunlarý, o zaman hepsine uludaðda deve keseceðim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Müslüm abi.. Onlar ancak apronda kesersen deveni yemeye gelirler.. Yoksa aþþasý olmaz..!!..![]()
Konu daðýlýyor, boþverin AKP ye CHP ye hepsi ayný yolun yolcusu, biz Uludaðu Bursayý hala unutamadýk.
Busenazda bizden, yakýnda sitede darbe yapacaðým, bütün AKP lileri zindana atacaðým, ne kadar solcu varsa hepsine iþ vereceðim, tarikat ve cemaatleri toplayýp hepsini Uludaða götürüp kara gömeceðim, ama önce balcan kebabý yedireceðim, baþta Vanlýya.
Müslüm abi!..Müslüm!..Müslüm abi!
Müslüm abi!..Müslüm!..Müslüm abi!..........![]()
Allah razý olsun abi.benim þu tayin iþinede bi el atarsýn artýk.sipariþimi de unutma lütfen.malum biliyorsun.))
CANIMSIN CANIM...
Biz CHP nin kayýðýna binmedik.
Binmeyede niyetimiz yok.
Mahmut Ammi bindi o da zaten istekli
Baþka haa birde Mehmet Çiçek bindi.
O da bilerek binmemiþtir.
Durmadan arýza yapmasý yolda kalmasý da zaten
bu araçta CHP parmaðý olduðuun en büyük göstergesi.
Ýþte nasýl bir araçla Bursa yolda sekiz tamirci 9 usta 15 parçacý gezmiþse
Allah korusun Devletimizi yönetmeye kalsa
Sonuçlarý ne kadar vahim olur ne ben söyleyeyim ne de siz yazýn.
Osman Demir Istanbul
O araç fakirin fukaranýn ne çektiðini anlayasýnýz diye yolda kaldý.