![]()
Karkamýþ Halk Eðitimi Merkezi Müdürlüðü tarafýndan 2008–2009 öðretim yýlý yýlsonu çalýþmalarýndan oluþan sergi açýldý. Dün Karkamýþ Ýlçe Kaymakamý Ferhat Sinanoðlu, Karkamýþ Belediye Baþkaný Nuh Kocaaslan, Karkamýþ Milli Eðitim Müdürü Vahdettin Alýçý, Halk Eðitim Merkezi Müdürü Ahmet Kocaaslan ve Kurs Hocasý Þengül Atak ile çok sayýda davetlilerin katýldýðý serginin açýlýþýný Karkamýþ Ýlçe Kaymakamý Ferhat Sinanoðlu yaptý. Halk Eðitim Merkezi kursiyerleri tarafýndan yapýlan çalýþmalarý izleyen Karkamýþ Kaymakamý Sinanoðlu, yapýlan çalýþmalar karþýsýnda oldukça memnun oldu. Burada bir konuþma yapan Karkamýþ Halk Eðitimi Merkezi Müdürü Ahmet Kocaaslan, bir yýllýk çalýþmalarýnýn karþýlýðýný almaktan dolayý büyük bir mutluluk duyduklarýný söyleyerek sergide emeði geçen Kurs Hocasý Þengül Atak baþta olmak üzere tüm kursiyerlere teþekkür etti. 13 Kursiyerle devam eden giyim kursu sonunda kursiyerlerin hazýrlamýþ olduðu El Emeði Göz Nuru ürünlerin sergiye dönüþmesi bizleri daha mutlu etti diyen Kurs hocasý Þengül Atak Genç Kýzlarýmýza El Becerisi kazandýrmak ve onlarý kültürel yönden yetiþtirmek amacýyla bu tür kurslarýn faydalý olduðu inancýndayýz dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...