8 Aðustos ilan edilebilir.çoðunluk bu tarihi benimsedi gibi..þimdi hazýrlýk zamaný..ciddi cddi teklif ve öneriler bekliyoruz..yer mekan ve iþleyiþ..hadi hayýrlý olsun...
8 Aðustos ilan edilebilir.çoðunluk bu tarihi benimsedi gibi..þimdi hazýrlýk zamaný..ciddi cddi teklif ve öneriler bekliyoruz..yer mekan ve iþleyiþ..hadi hayýrlý olsun...
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ýnsanýn içine oturuyor henüz daha iki elin parmaðýyken Akif abinin bahçesinde ilk toplantýya katýlýp sonrasýnda o güzel ortama bir daha katýlamamak.![]()
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
www.tarhanharita.net
hemþerim bu duyarlýlýðýnýz için teþekkür ederim elbette katýlmak istiyorum yani fýstýk zamaný olsunda ne zaman olursa gelirim birde sizden ricam site olarak bir duyuru yapsanýz 1975-1976 nizip lisesi mezunu arkadaþlarýnda bir araya gelmesi yönünde bir duyuru yaparsanýz memnun olurum saygýlar sunar hizmetlerinizin ve baþarýlarýnýzýn devamýný dilerim esat tutar
Helal sana menes abiii!...![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Ramazan ne keseceðiz karar verdinmi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
tarih nizip comun degerli buyuklerý ne derse odur saygý duyarým her tarýh uyar bana .
www.tarhanharita.net
Kuzu olursa ben gelmem, bir daha söyleyeyim
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sana gel diyen oldu mu ?
www.tarhanharita.net
yav ben gelmesem olurmu ? ne derler ? Kuzu olursa ben gelmem
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
kuzu teklifimi geri çekiyorum...
www.tarhanharita.net
Sevgili Adminim GEÇMÝÞE MAZÝ YENMÝÞE KUZU DERLER
Gelin busene kurbanlarý çogaltalým harfene usulü yapalým 50 tl benden çalýþýr 3-5 tane koyun keselim þiþe saplasýn herkes kendi piþirip kendi yesin .selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM