saglýkmý yoksa paramý ölemlidir
Ýnsanlar para kazanmak için saðlýklarýný kaybederler sonrada saðlýk bulmak için paralarýný...
bence ikisi daha önemlidir
bence paran olsa saðlýk ta olur mutlulukta
paran olmadý sýkýntýlý dertli kederli olacaksýn saðlýðýn olmayacak
saðlýkta gerekli ama para olmasa saðlýkta olmaz
ama son netice dersen tabi ki SAÐLIK
SIFIR’IN ÖNÜNDEKÝ BÝR.
“Sana, bu ileri yaþýmda hayat görüþümü sayýlarla anlatmak istiyorum. Bilesin ki, saðlýk insan hayatý için çok anlamlý bir deðerdir. Onun için elindeki kaðýda saðlýk için '1' sayýsýný yaz! Bu yýl liseyi bitireceksin, bu da bir baþarýdýr. Bu baþarý için de yazdýðýn bir sayýsýnýn saðýna '0' ilave et. Þimdi sayý on oldu. Sonra, sen de üniversite eðitimini tamamlayacaksýnýz. Bu baþarýn için de kaðýda iki sýfýr ‘00’ daha ilave et. Rakkam büyüdü onbin oldu. Sýra askerlik görevini yapmana gelecek. Bunun da deðeri iki sýfýrdýr ‘00’. Rakkamýn saðýna iki sýfýr daha koy. Çalýþmaya baþlayacaksýn, yükseleceksin, bu aþamalarýn her biri için yazdýðýn sayýnýn saðýna birer sýfýr '0' daha eklemeye devam et. Yýllar geçtikçe sayýna daha birsürü sýfýr ilave edeceksin. Yazdýðýn sayý büyüdükçe büyüyecek. “ dedi
Oðlum! Sayýnýn deðeri çok büyüdü diye sakýn hemen sevinme. Unutma ki bu deðer, sayýnýn baþýndaki bir '1' rakamý durduðu sürece bir deðer ifade eder. Ýþte o bir '1' sayýsý senin 'saðlýðýndýr'.
Saðlýðýn yok olursa kazandýðýn diðer her þeyin hiç bir deðeri kalmaz. Onun için “saðlýðýn” insanýn en deðerli parçasý olduðunu asla unutma! Hayattaki birinci hedefin, saðlýðýný korumak olsun” dedi.
Hayat mektebinde yetiþen rahmetli iþ adamý, vehbi koc'un istikbal gördüðü küçük oðluna öðüt verdigi sözleri...
Sabancý rahmetli þöyle denmiþti Dünya benim olsa neye yararki saglýgým yok fabrikalarým var amma evladýma bir ayakkabý giydiremiyorum zira saglýgý yok.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Allah herþeyden önce akýl ve saðlýk versin gerisi kýsmette varsa kendiliðinden gelir
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
yüce rabbi kuluna bir kuluna sormuþ sana tahtmý vereyim yoksa baht mý kulu demiþki yarabbim sen baht ver taht kendiliðinden gelir...