en buyuk tepkiyi kasetini almamakla yapabiliriz ama gerçekten yaptýklarý çok ayýp birþey þukru kardeþim iyi olmuþ bu konuyu açman benim haberim yoktu çyle soytarý þarkýcýlarý dinlemediðim içim bilmiyordum
en buyuk tepkiyi kasetini almamakla yapabiliriz ama gerçekten yaptýklarý çok ayýp birþey þukru kardeþim iyi olmuþ bu konuyu açman benim haberim yoktu çyle soytarý þarkýcýlarý dinlemediðim içim bilmiyordum
[QUOTE=m altay;187804]en buyuk tepkiyi kasetini almamakla yapabiliriz ama gerçekten yaptýklarý çok ayýp birþey þukru kardeþim iyi olmuþ bu konuyu açman benim haberim yoktu çyle soytarý þarkýcýlarý dinlemediðim içim bilmiyordum[/QUOTE
malesef yapýlan tam bir **********lik
ben iþin doðru yanlýþlýðýna kendi vicdanýmca deðerlendirmemi yaptým,tasvip etmiyorum ama þimdi burada bunu dillendirmenin olayý daha da popüler yapacaðý kanýsýndayým.Biz tamah etmezsek böyle mevzulara zaten gereken cevabý vermiþ oluruz.
Ayrýca içimi ürperten bir ifade de MENES arkadaþýmdan gelmiþ.Grubun hepsi ermeni demiþ.yazýk yani böyle bir düþüncenin islam= terörizm diye düþünenlereden hiç farký yok bence.Belki MENES heyecanla yazmýþtýr ama bu konular hassas biraz yani ermeniymiþ vs miþ hiç önemi yok bir insan hiç bir dine mensup deðilse bile insanlýðý altýn kurallarý vardýr.Bunu uygular o nedenle ben MENES in bu tavrýný deðiþtirmesini bekliyorum..
Ayrýca Kasým Böler abimizin paylaþtýðý çok güzel bir söz vardý bir zamanlar;
ÝSLAMI KURTARMAYA DEÐÝL;ÝSLAMLA KURTULMAYA BAKIN...![]()
Bu adamlarý kaale almaya deðmez...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"