Avrupa Birliði Projesi kapsamýnda hazýrlanan ve 28 Nisan 2009 – 4 Mayýs 2009 tarihleri arasýnda gerçekleþtirilen Polonya gezisi nedeniyle Avrupa’ya giden Tekel Ýlköðretim Okulu geziyi tamamlayarak ilçemize döndü. Tekel Ýlköðretim Okulu Müdürü Durdu Aydýn, Müdür Yardýmcýsý Sinan Pekmez ve 4 Öðretmenden oluþan gezide Polonya’nýn Gdanks Kentine ziyarette bulunan ekip, tarihi ve turistik yerleri kapsayan bir dizi gezilere katýldý. Burada 2. Dünya Savaþýnýn patlak verdiði bölgeleri gezerek tarihe yolculuk eden gezi ekibi ayrýca Polonya’da Eðitim ve Öðretim veren okullarýn yapýlarýný, eðitim sistemlerini yakýndan tanýma fýrsatý yakalamýþ oldu. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt tarafýndan gönderilen mektubu Polonya’nýn Siyasi Lech Wolesa’ya ileten Tekel Ýlköðretim Okulu Müdürü Durdu Aydýn, Wolesa’ya yöremizi tanýtmak amacýyla üzerine Zeugma figürü iþlenmiþ bakýr tepsi ile Antep fýstýðý ikram edildi. Avrupa Birliði projesi kapsamýnda yapýlan geziden olumlu sonuçlar elde ettiklerini ifade eden Tekel Ýlköðretim Okulu Müdürü Durdu Aydýn, proje toplantýlarýnýn bir sonraki bölümünün 13 Ekim 2009 Tarihinde yapýlacaðýný kaydetti.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...