SAYIN NÝZÝP COM ÜYELERÝ BEN ZEUGMAYA UZAK OLDUGUM ÝÇÝN ORALARA GÝDEMÝYORUM ZEUGMAYI KORUYAMIYORUM ZEUGMAYA GÝTTÝGÝM DE BÝR SÜRÜ ESER KAÇIRILMIÞBUNDAN SONRA ESERLERÝMÝZÝ KORULAYIM KÝ GEÇMÝÞ YOK OLMASIN BÜTÜN ÜYELERE SELAMLAR ZEUGMAYI KORUYALIM.
SAYIN NÝZÝP COM ÜYELERÝ BEN ZEUGMAYA UZAK OLDUGUM ÝÇÝN ORALARA GÝDEMÝYORUM ZEUGMAYI KORUYAMIYORUM ZEUGMAYA GÝTTÝGÝM DE BÝR SÜRÜ ESER KAÇIRILMIÞBUNDAN SONRA ESERLERÝMÝZÝ KORULAYIM KÝ GEÇMÝÞ YOK OLMASIN BÜTÜN ÜYELERE SELAMLAR ZEUGMAYI KORUYALIM.
sevgili mehmet yerin üstünü altýna getirmek kolay iþte altýný üstüne çýkarmak çok zor allah devlete zeval vermessin
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Nasýl mehmet yani keleþleri alýp orda bekleyelim dimi sen gelene kadar heh þaka þaka.
osman sen keleþi kadýrana kadar ben dünyayý dolaþýrým sen hep çocuk kalacaksýn
bak kardeþim þimdi sana bi uçarým görürseün ufaklýk yensin diye karýþmýyom fsoyarýk abi kýzarmý acabý fsoyarýk abi uçabilirmiyim msoyarýða
Aðýr aðýr çýkacaksýn bu merdivenlerden
Eteklerinde güneþ rengi bir yýðýn yaprak
Ve bir zaman bakacaksýn semaya aðlayarak…
Sular sarardý… Yüzün perde perde solmakta
Kýzýl havalarý seyret ki akþam olmakta…
Eðilmiþ arza, kanar, muttasýl kanar güller
Durur alev gibi dallarda kanlý bülbüller
Sular mý yandý? Neden tunca benziyor mermer?
Bu bir lisân-ý hafîdir ki rûha dolmakta
Kýzýl havalarý seyret ki akþam olmakta…
daha yenisin öðrenceðin çok þey var ufaklýk
Çocuklar sitenin seviyesini düþürmeyin.... Hadi bakayým sütlerinizi için ve uyumaya gidin....
Hey Allahým yarabbim,sen bizlere sabýr ihsan eyle.... Buralar çocuk bahçesine döndü.... Yürüyün bakayým,Gökhan amcanýzýn bölümüne.... Sizi buralarda ham yaparlar amcasý... Hade bakayým....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
þiiþþt benim formum gönül bahçesi çocuk bahcesi deðil)
sevgili osman mehmetle aranýza girmem ikinizde serbestsiniz,ancak huzeyfeye takýlmayýn sonra hepinizin üstüne uçuvermesin
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Fsoyarik abim nasýl uçtuðumu iyi bilir....
Ona göre....)
Eski üyelerden kim kaldý ya.....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...