Gece orman soðuk olur ama çok basit bir çözümle hallolur, uyku tulumu alýn birer tane 25-30 TL her zaman lazým, hatta kýþýn evde bile kullanabilirsiniz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Tarhan bunlar Bursaya hayal kýrýklýðý yaþarýz diyemi gelmediler,yuh ki ne yuh daha bunlarý Bursaya çaðýrmam anasýný satim.Ulan kalkýp Nizipten Bursaya geleceksiniz sonra da biz sizi yüz üstümü býrakacaðýz vay be ne hesap kýrk yýl düþünsem aklýma böyle bir þey gelmezdi... yahu Niziplilerin yanýn da site üyesi olmayan hatta Nizipli olmayan arkadaþlarý da aðýrladýk evimizde öyle günübirlikte deðil, yatýlý... neyse bak þimdi caným sýkýldý.......![]()
Bu konu noldu...yattý mý bu iþ...memet milleti dürt biraz...bak fazla vakit kalmadý...
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Gezi yatmayacak abi tekde olsam gelecegimMillet iþini ayarlama çalýþýyor kesin cevap veremiyor herhalde.Senin dedðin gibi vakitte fazla vakitte kalmadý.Netleþtirsek iyi olur.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Mehmet kardeþim seni hiç tek býrakýrmýyým anca beraber kanca beraber bende senden geliyorum kesin
ZAFERE GÝDEN YOLDA ÇEKÝLEN ÇÝLE KUTSALDIR
eger sayýnýz üçü geçmezse BEN turizm ile drek istanbula gelin..benim araba ile Tekirdað üzerinden Geliboluya gideriz..Ordan da Çanakkele..Dönüþte Kemalpaþa da neffis bi Kemalpaþa yiyip bursaya uðramadan TEM den basar döneriz..Ýsterseniz 31 mayýstaki nizipliler piknigine katýlýp bi sonraki gün Nizip'e dönersiniz..sayý 5-6 gibi olursa ona da bi çare buluruz..Müslüm akpek'in bozuk debriyajlý arabasýný alýrýz...Allah kerimdir...))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Dün açýklanan yarýþ takvimine göre, 29-30-31 Mayýs tarihlerinde Avrupa Endru yarýþlarý yapýlacak, bu sebepla ben bu organizasyona katýlamayacaðým, çok üzgünüm. Bu yarýþlarda Dünya Motosiklet federasyonu lisansým olduðundan mecburen görev aldým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
çanakkale bolgesinin nerdeyse gezmedigim yeri kalmadý nezaman gidilecek ve nekadar ytl isteniyor kac gun orda olacagýz bunlarýda bilgi verirseniz sevilirim
Þu anda araþtýrýyoruz.Bi kaç güne kadar net fiyat çýkartacagýz.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ