arkadaþlar nizip þehir stadyumun da nizip'in 3 takýmlarýda maç oynuyor stadyumun cimleri de bundan zarar görüyor ve bu çimlere hiç bakým yok yetkililer bu konuya el atsa iyi olur.arkadaþlar sizin görüþlerinizide bekliyorum.
arkadaþlar nizip þehir stadyumun da nizip'in 3 takýmlarýda maç oynuyor stadyumun cimleri de bundan zarar görüyor ve bu çimlere hiç bakým yok yetkililer bu konuya el atsa iyi olur.arkadaþlar sizin görüþlerinizide bekliyorum.
Eðer Nizipsppor 3.liðe çikarsa, Amatör Küme Için Ayri Bir Saha Yapilabilir Yoksa 3 Amatör Küme Mecbur Ayni Sahada Oynayacaktir Ama çimlerin Bakimi Zamaninda Yapilsa Iyi Olur.
çimlere bakým yapýlmasý þart
þehrimizin geliþmesi için elimizden gelenleri yapmalýyýz
halaf çalýþkan
evet arkdslar bende sýzlere katýlýyorum stadyumun cýmlerý baya kotu bakýlmasý lazým
ne diyelim sizler zaten ne söylencekse söylemiþsiniz bizede fikirlerinize katýlmak düþer.
bence iþi bu kadarda abartmamak lazým þahsen tanýmýyorum seni ama yinede söyliyeyim görüþümü bence nizipte þu anda askerlik þubesinin orada yapýlan suni saha var dikkatini çekerim
not :3 takým maç yaptýðýna göre
tabiki çimler zarar görecektir yetkililer bu çimlere baksa bile ayný durumla karþýlaþacaksýn
Konu þükrü çiftçi tarafýndan (02.05.09 Saat 11:54 ) deðiþtirilmiþtir.
Nizip Þehir Stadyumunun en son bakým yapýldýðýný duymuþtum ama yapýlmýyor mu ?
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
ankara 19 mayýs stadyumundada ayný sorun vardý saha çomur deryasý gibi oluyordu ama bu yýl suni çim yaptýrdýlar yöneticilerin saha yönünden sýkýntýsý kalmadý ama futbolcular oynarken çok zorlanýyorlar
Suni Çim her zaman Futbolcu için çok tehlikeli. Allah Korusun yanii
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray