TOBB 64. Genel Kurul Toplantýsýna Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt , NTO Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ ve Genel Sekreter Serpil Gündoðdu katýlmýþtýr. TOBB Genel Kurul Toplantýsýnda Birlik Baþkaný, Birlik Yönetim Kurulu, Konseyler ve Yüksek Disiplin Kurulu seçimleri yapýldý. TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu, TOBB 64. Genel Kurulunda yapýlan seçimde 1.362 geçerli oyun tamamýný alarak yeniden baþkan seçildi. TOBB’un 22. Baþkaný olan Hisarcýklýoðlu, 12 yýl görev yapan ilk baþkan olacak. Salona giriþi sýrasýnda delegeler tarafýndan ayakta alkýþlanan Hisarcýklýoðlu, teþekkür konuþmasý yaptý. Hisarcýklýoðlu, birlik ve beraberliðin olduðu yerde bereketinde olacaðýný belirterek, “Baþarýnýn tamamen sahibi sizsiniz. Sizlerle gurur duyuyorum. Eksiklikler noksanlýklar varsa bu benimdir. Liderlik bunu gerektirir. Üç dönem odalar birliði baþkanlýðý yaptým. Bu bana karþý gösterdiðiniz teveccühünüz. Sizlere hizmet etmek bu ülkeye hizmet etmektir” diye konuþtu. Salonda 365 oda ve birlik baþkaný bulunduðunu ve bütün baþkanlarýn kardeþi olduðunu vurgulayan Hisarcýklýoðlu, sadece 14 tanesini yönetim kuruluna seçilebileceðini söyledi. Herkesin yönetim kurulu üyesi olduðunu, kimsenin ayrýsý gayrýsý olmadýðýný ifade eden Hisarcýklýoðlu, “Aranýza fitne ve fesatýn girmesine müsaade etmeyin” dedi. TOBB Genel Kurul Toplantýsý ile ilgili deðerlendirmede bulunan Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt, Ülkemiz ekonomisinin global krize baðlý olarak sýkýntýlý bir süreçten geçtiði bu günlerde TOBB Genel Kurul Toplantýsýnýn büyük önem taþýdýðýný belirterek, TOBB tarafýndan kamuoyunun yakýndan takip edildiði gibi sürekli olarak gündeme taþýnan beklenti ve öneriler Genel Kurulda önemli yer tutmuþtur. Ülkemizin kalkýnma ve geliþmesinde büyük önemi bulunan TOBB’nin yapýlmýþ olan 64. Genel Kurulu’nun Ülkemize hayýrlar getirmesini temenni ediyor, saygýlar sunuyorum.”dedi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...