Ramazan kuzuyu hazýrla kardeþim.selamlar
Ramazan kuzuyu hazýrla kardeþim.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Kesin demeyeyim ama programým uyarsa ben de Ýzmir'den gelebilirim.
bireysel emekli, sadece üye...
inþ. bende gelirim![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
27 Mayýsta Nasip olursa Ýstanbulda olacaðým programý ayarlayabilirsem bir ihtimal gelebilirim..
31 Mayýsta Güngören Nizipliler derneðinin geleneksel yýllýk pikniði var, çanakkale gezisiyle bu pikniðn birleþtirilmesi uygun olur kanaatindeyim, programý öyle yapalým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ey Allahýn sevgili Nizip.Com'lu kullarý bu Bursa iþi sizi baya açtý galiba, her aðzýný açan Bursa diyor hayýrdýr, size güzel bir fýkra anlatýrdým ama burasý yeri deðil...Neyse eðer Nizip ekibinin aracýnda yer olursa Bursadan çanakkaleye oradanda piknik için istanbula gelebiliriz sonra onlar Nizip'e biz Bursa'ya...
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (06.05.09 Saat 07:31 ) deðiþtirilmiþtir.
Ne yapalým Mahmut Bursanýn tadý damaðýmýzda kaldý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
Tarhan bizim Nizipte bir söz vardýr dað dayýsý tavþan amcasý diye maþaallah tanýmadýðýn bilmediðin yer yok nasýlsa her gittiðin yerde tren rayý buluyorsun olmasa da fotoshopla yengeyi kekliyorsun.Artýk bu sefer Çanakkalede Anzaklarýn mezar taþlarýný gösteririsin yengeye...Sonra behramkale falanda var...
Çanakkale gezisi olursa geleceðim inþallah.Bu manevi havayý hepimiz yaþamalýyýz.Þehitlere vefa bocumuz var.
aslýnda kafamda güzel bir plan var...orda bir gece ormanda kamp yapacaðýz..orman bölge müdürü benim arkadaþýmdýr..kuzuyu da o gece hallederiz..ufak tefek battaniyeler ile bu iþi götürürüz diye düþüniyorum.bi nevi izci kampý türünden yani...doða ile baþbaþa...çevreyi gezdikten sonra denize felan da girilir..çokmu fantastik oldu))
www.tarhanharita.net
gerçekleþmeyecek duaya amin demem...siz hele bi toparlanýn..bursaya da hayal kýrýklýðý yaþarýz diye gelmediniz ama noldu))
www.tarhanharita.net
Yok ya beni zeynel vazgeçirdi![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ