Doðan zaten biz görmeyelim diye çaktýrmadan yedi ben vew Zeynel saydýk tam 5 dürüm yedi.
Doðan zaten biz görmeyelim diye çaktýrmadan yedi ben vew Zeynel saydýk tam 5 dürüm yedi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
keþke bursada karþýlaþa bilseydik bende bursada ikamet etmekteyim tanýþmýþ olurduk bidahaki sefere inþallah..... mahmut gören bursa/ yýldýrým
ne güzel yerlermis buralar gidip görmek lazim..sizler cok güzel bir gün gecirmissin yemeklerde cok güzel gözüküyor afiyet olsun..komsuda piser bizede düser ama degilmi::))
artik bende bir anneyim:)
Dðer resimler nerede, bir sürü resim çekildi.
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
Sitenin resim yöneticisi bu fotoðraflardan 20 tane felan foto arþivine koysun.buraya link verilip yüklenenler bi süre sonra kaybolacak..ben 15 tane felan bursa ve eskiþehir gezisi klasörüne attým..ama pek vaktim yok..ilgilenemiyorum..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Mahmut gözümüzemi inanacaðýz sanamý, zaten Ýlkerin yediklerini de sayacaðýz merak etme.
Abicim bir kere sen bizim masada bile deðildin, sen vanlý hemþerinle ayný masada yemek yedin Allah muhabbetinizi arttýrsýn...
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
þimdi bizi Tanýmayan biri olsa ''Yidiklerini saymýþlar'' diyecek...![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...