Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
Saldýrý yapýlmýþ kim ne derse desin, çünkü benim bilgisayarda çöktü,siteyi açmak istediðim anda bilgisayar dondu ve sonrada bir daha açýlmadý.Bu saldýrý olamazmý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
müslüm abi site cöktügü anda bende acmaya calistim acilmadi benimd bilgisayar dondu cikmak icin cok zorlandim hatta nasil oluyor ozmn..ama saldiri olmustr mutlka...
artik bende bir anneyim:)
yokya saldýrý falan yok. saldýrý olsaydý siteye hiç giremezdiniz. bakým yapýlýyor veya database error diye bir hata alýyordunuz. bilgisayarýnýzýn donmasý siteyle alakasý olmaz. siteye saldýrý olduðu zaman site etkilenir sizin bilgisayarlar etkilenmez. muhtemelen bilgisayarýnýz siteye giriþ denemesi yaptýðýnýzda kasýlmýþtýr. ondan dolayýdýr.
Mahmut ÖZDEMÝR
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
sorun dontpanic adlý üyenin açtýgý konu yüzüünden sitenin kapasitesinin kaldýrmamasýndan kaynaklanýyordu..sanal da olsa onunda bi gururu var..dalga geçilmeyi hazmedemiyor..![]()
Mahmut bu konuda sen bilgilisin, saldýrý yok diyorsan doðrudur ama benim bilgisayara ne oldu o zaman dondu kaldý resetlemek istedim ve bir daha açýlmadý.
müslüm abi ben giriyordum açýlmýodu ama donma falan iþi de olmadý bence bilgisayarýn tamir ister ozmn
bilgisayarýn belli baþlý dosyalarý var. onlardan bir kaçý ani kapanmadan dolayý bozulmuþtur. açýlmamasý da ondandýr.
Mahmut ÖZDEMÝR
Zaten verdim bilgisayarcýya bakalým içindeki dosyalarýmý kurtarabileceklermi.
Müslümm ammi sen nizipe gelirken pc yide getir ben kurtarýrým nizipliye beleþþþ![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
eger ki bilgisayarci ise zaten kurtulacaktir garanti...
Tabiii iþinin eri ise. Ayrica neden zarar gördügünüde söyler zaten. Ani kapanmadan zarar görmüþtür muhtemelen.
Bu arada kardeþimin dediði gibi siteye saldiri yoktu. bende dun girdim bir ara sonra elektrikler gitti bakamadim.
Sana bir konuda katiliyorum saldiri olursa zaten %100 saldiriyi yapan hemþerilerimiz oluyor.
daha önce cok karþilaþtik.
Saðlýcakla.