Doðrudur Müslüm abim.Ben sadece en kötüsünü yine HAYAL EDÝYOM![]()
En kötüsü bile en iyisidir merak etmeyin ben hepsine kefilim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
anaaaa secretgarden ben bu cevabý da yazarsam sayfan 1 den 2 ye çýkacak![]()
cevaplar biraz konu dýþý olmuþ ama ..toparlamak istiyorum..sorun hep bayanlarýn istemesindne kaynaklanýyor..ama kendýlerý için istiyolar..dünya kendý etraflarýnda dönüyor sanýyolar..ama onlar hiç bi þey yapma ihtýyacý duymuyorlar..nasýlsa bana aþýk bana hayran benim etrafýmdan bi yere gidemez..zaten kaybettirende bu deðilmi..hep istemek..hep istemek..hep karþýdan beklemek herþeyi...hiç bi erkege cicek alan bi bayan gördünüzmü..duydunuzmu ....HAYIR...erkek olarak çiçek alýnmayý hak etmýyormuyuz..????? neden her seyi biz erkelerin düþünmesi ve yapmasý gerekiyor da bayanlar süreklý beklenti ve istek içindeler..bi adým siz atýn...biz erkekler 10 adým atalým...![]()
evet çünki erkeklerin ihtiyacý yok bence kadýnlar kadar.. o yüzden erkekler için çokmu önemli sanki?? onlar için daha önemli þeyler vardýr mesela futbol araba tv vs.. yani erkeklerin duygularý pek olmadýðý için onlar pek beklenti içine girmez hediye alsan anlamaz ince düsünemezler zaten herseyi üstünkörü yasarlar duygularý yüzeyselden öteye gecemez.. neden herseyi erkeklerin yapmasý gerekiyo demiþsin ama bence bayanblar yapýyoda görünmüyo iþte artý adýmlarý çok atmak ta iyi degil ozaman da erkegin eline koz gecer ve hegemonya hallerine geciþ yapar ehuehue)
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
aþk konularý ve þiirlerini paylaþabilir ama bu aþýk olduðu anlamýna gelmez bence . öyle deðilmi hocam![]()