Aþk meþk konularý uzak artýk bize.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
müslüm abi gitme ya sende yaz biþeyler..busecim tþkler güzeldi
![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Aþkýn ömrü 2 saattir, ulaþýldýðýnda aslýnda o kadar parlak bir yýldýz olmadýðý anlaþýlýr, bu þok da 2 saat sürer.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Gitme ki üsümesin baharlarým
Gitme, koca þehirde yapayalnýzlýk kalmak istemiyorum. Gidersen, sensizliðin içinde hangi duvar avutabilir beni ?..Býrakma beni karanlýklara...Alýþkýn deðilim sabahlarý sensiz uyanmaya....Gitme umudum...Uçurumlardan esen rüzgarlarda tek baþýma býrakma beni.....Acýya kanattýðým umutlarýmý toprakta ezip gitme...Düþ yorgunu gecelerde her sokakta seni aramak acýtýr yüreðimi.Her köþede sensizliðe aðýtlar yakmak sonum olur ömrümün. Dur gitme...Ýçimdeki çocuðun aðlayacak hali kalmadý...Gidersen, uykulara dalýp unutacaðým mý sanýyorsun o gözlerini ?...Sorarým sana ; kolay mý tahta beþiklerde hasretini uyutmak ?....
Yýllarca cebimde biriktirdiðim gözyaþlarýmý sende kurutmuþken gitme...Simsiyah bulutlar çöreklenmesin üzerime. Baharýn koynunda uyanýrken gözlerimi karanlýklara kapatmayayým...Gitme ince sýzým...Uzak daðlarýna yüreðimi sürüp sana koþmak isterdim ama sýrtým kanlý ve yüreðim yaralý...Buðulu camlarda býraktýðým düþ mavisi umutlarýmý yetim býrakma...Sürgün misali yalnýzlýðýnda soðuk prangalarý sýrdaþ bilmek istemiyorum...Yitik bir yüreðin baharlarýnda açmýþ dikenleri serme ellerime..Batarsa kanar, kanarsa yaþayamaz yüreðim....Gitme ..Ardýndan bakakalmasýn gözlerim tozlu yollara...Ýsyanlara bürünmesin gülen yüzüm....Ne olur gitme alýnyazým.
Acýlarýmý tütünle sarýp bir sigara dumanýnda çekerken içime, gitme..Dayanamaz bu can gidiþine...Rýhtýmlara her gece gözyaþýmý boþalttýrma beni...Ezik yüreðimi karlarýn üzerine serme...Sana koþan ayaklarýmda hüznün kirli denizlerine sokma beni...Mavilerin arasýnda kaybolur giderim....Umutlarýmý alýp gitme gül yüreklim...
Hangi denize sýðdýrabilirim ki sensizliðin acýlarýný...Hangi ilaç dindirir sensizliðin sancýlarýný...Bu dert içimde kabuk baðlar..Solmak istemiyorum kýrýk aynalarýn suretinde...Hazanlar girer gelinciklerin gülümsediði bahçelere...Göðümden tüm göçmen kuþlar kanatlanýr ucsuz bucaksýz diyarlara...Dur gitme....Yalýnayak sahillerde gezinmeyeyim....Ellerim dikenlerde avunmasýn...Gidiþinle yüreðimi yaralarda býrakma ne olur...
Þiirlerim kederimle, yüreðim gidiþinle aðlamasýn...Gülen gözlerime hicranlar inmesin...Bereketin ýslattýðý topraðýma siyah bulutlar çöreklenmesin...Uçurumlar büyümesin duvarlarda...Pencerelerde kalmasýn ýslak gözlerim....Yorgun düþmesin ayaklarým...Gitme iki gözüm...Býrakma beni tek baþýma firkatinde...Düþ fakiri olarak gezinmek istemiyorum þehrin ölüm kokan sessizliðinde...Ne olur gitme sevdiðim.
Uyandýrma beni ayrýlýklarýnla..Gitme diyen dudaklarým senden sonra kanamasýn....Üþümesin senin sevginle gülümseyen gönül bahçem....Acýlarýmý unutmuþken sancýnýn kavrulduðu ateþlerde ýsýtma beni...Benek benek açan çiçeklerim mevsimsiz solmasýn...Saçlarýna düþen yýldýzlar göðsüme ayrýlýðýnýn hançerini sokmasýn..Gitme canýmdaki son can... Senin gözlerinden, senin yüreðinden baþka bir sýðýnaðým yok sevdiðim..
Gitme ne olur...Yetim kalmasýn yüreðim
alýntý
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Tutsaklýðýmdýr suskunluðumun sebebi…
Tutsaklýðýmdýr suskunluðumun sebebi…
Sensizliðe mahkum edilirken,
susma hakkýmý kullanýyorum acýlara karþý…
“Suskunluðuma susma !..”
Sükut bana mahsus !...Çýðlýðým içimde mahpus…
Senin daðlarýn var ,upuzun çayýrlarýn..
Çýk ve haykýr acýlarýný baðýmsýz gökyüzüne..
“Suskunluðuma susma !...”
Sesimi çaldýlar bu beton yýðýnlarýnda..
Ben þimdi kime yanký olayým..
Sesime kimlik isteme Sevgili !...HÜKÜMLÜDÜR…
Bir türlü konuþamadýklarým arkamdan aðladý hep..
oysa uzun cümleler kurardým baðýra-çaðýra.
Uzun cümlelerim tel örgülerde kýsaldý sevgili..
Þimdi soðuk bir kýþ çalýyor kapýmý..
ARALIK kapýdan soðuk geliyor..
Kapý ARALIK tan soðuk…
Bu aþk burada donuyor sevgili…
içim kýþ… dýþým buz…dilim sus…
Hüzünle karýþýk kar yaðýyor dýþarýda..
Ben kardan hüzün yapýyorum bahçede..
yuvarlana-birike çýð oluyor hüznüm..
Bir Off çeksem çýð düþer üstüne ..
ÇEKMÝYORUM…
Sensizliðin en kuzeyinde üþüyorum..
Ýçim kýþ…dýþým buz…dilim sus…
Bu aþk burada :
DÜ-ÞÜ-YO-RUM
alýntý
http://www.dailymotion.com/video/x67...vdeo-klp_music
Hatalar ard arda birbirini kovalar
Sarýlmaz bir türlü ah kanayan yaralar
Tükenir yürekler bitmek bilmez acýlar
Unutma her aþkýn sonunda ayrýlýk var
Seviyorum ah belkide son defa
Yürüyorum bak yepyeni umutlarla
Tut ellerimi bedenimi sar býrakma
Ayrýlýk olmaz sen istemedikten sonra
Kapýl git sürüklen yepyeni rüzgarlara
Deli gönül uslanma esir ol duygulara
Yaþanmamýþ farzet maziyi göm anýlara
Bir çocuk gibi masum habersiz koþ yarýnlara
Ne olur bitmesin yüreðim dayanamaz
Bu kadar kolay deðil böyle sevgi harcanamaz
Acýlar son bulsada ayrýlýklar unutulmaz
Böylesi bir aþk sadece yaþanýr anlatýlmaz
tamam carmen kurtaracam seni....insanlar neden böyle þeyler le avunur anlamam..ey secret þimdi bunlar ý yazýyon hemcinslerine kötü örnek oluyorsun..