Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Alýþkanlýk yaptý adamda nere gitse sarýlýyor bulaþýða![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Biz Bursa'da yaþayan Nizip.Com'lular olarak Ýstanbul'dan gelen arkadaþlarýmýzý aðýrlamaktan büyük mutluluk duyduk onlarýn buraya gelmesi bizi onore etti ayrýca onlara hizmet etmek bizim için þereftir.
Biz onlarý aðýrlarken asla bunun karþýlýðýný beklemedik. Esas büyük alkýþ evi tertemiz yapýp bize teslim eden, 12 yaþýndaki kýzým ve 4 yaþýndaki ikizlerimizi alarak misafirlerimizi gönderene kadar da annesinde kalan eþim fatma'ya onu çok seviyorum...
![]()
Ve yola çýktýk, Merterden Mahmut abiyi ve oðlu Zeyneli aldýk, Ramazanda kendi ekibi ve ulaþtýrmanýn aracý ile peþimizden geldi.
![]()
![]()
![]()
Otoban üzerinden sorunsuz bir þekilde, Eski hisar arabalý vapuruna geldik, orada grup halinde giden motosikletli arkadaþlarla karþýlaþtýk ben hemen sohbete baþladým Eskiþehir Afyon Antalya motosiklet eðitim gezisine gidiyorlarmýþ.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Resimlerin yüklenmesini bekliyorum devam edecek.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ramazan abi þu fotograflarýn hepsini yayýnla.Özellikle zeynelin 'karakaþ görmesin'dediklerini![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Bende 560 tane resim var hangisini yayýnlayacaðýmý þaþýrdým.
![]()
Bursaya çok az bir yol kala daha doðrusu son rampayý çýkarken arabanýn debriyej sistemi arýzalandý, yeni deðiþen hidrolik merkezi havasý doðru dürüs alýnmadýðýndan þiþti ve debriyej basýlý kaldý, çok basit bir müdahaleyle halledebileceðimiz bir arýza takým olmadýðýndan giderilemedi.
Yakýn bir yerdeki lastikçiden 10-11 anahtar istedik ben anahtar kullanmýyorum dedi, sanýrým lastik tamirini diþleriyle yapýyordu, oradan bir benzinciye gittik o kadar ýsrar etmemize raðmen onlarda bize bir anahtar vermediler, Nizipte olsak herkes yardýma koþardý, Ramazan daha sonra þu köye girelim dedi girdik, yol kenarýnda duran bir köylüden anahtar istedik adam tabi dedi ve derhal traktörün takým çantasýndan çýkardýðý anahtarlarý bize verdi, dönüp debriyejin tamirini 2 dk da halledip anahtarlarýda tekrar köylüye verip teþekkür ettikten sonra tekrar çýktýk yola.
Konu müslüm akpek tarafýndan (04.05.09 Saat 08:01 ) deðiþtirilmiþtir.
![]()
Bursa giriþindeki Özdilek alýþ veriþ merkezindeki lokantasýna girdik, burada açýk büfe kahvaltý 13 TL ama istenirse börek poçe ve ayrýca çeþitli içecekler vardý, açýk büfe kahvaltý istemedik hepimiz masaya oturup sipariþleri verdik, ama bir de baktýk Mehmet açýk büfeden kahvaltý alýyor,
![]()
Sen hiç aç kalmadýnmý, tabaða bakarmýsýnýz,
![]()
![]()
Meðer uyanýk Oktayla Mehmet bir kiþilik paraya iki kiþi karýn doyurmak için yapmýþlar ama hemen ihbar ettik, bunlar tek kiþilik yemek alýp iki kiþi yiyorlar diye, bunun üzerine garsonlar gereðini yaptýlar heheeeee.
![]()