Dostum Sn.Aksoy,
Hoþgeldin.Sefalar getirdin.
.
Osmaným ne var ne oldu niye öyle baðýrýyorsun.Buradayým iþte
Selamlar Saygýlar.
çok kiymetli kardeþlerim,
önceleri,cesaret bulupta bu bölüme yazý yazmayý düþünmedim.ancak sizleri tanýyýnca bu bölüme yazý yazmanýn benim için þeref olacaðý düþüncesi ile,zevk ve heyacan ile yazý yazmayi istedim.ve bu nedenle aranýzdayim.inanýn sizleri kutlamamak elde deðil,ALLAH sizleri nazardan esirgesin.birlikteliðinize hayraným.sevgi ve hürmetle.
Bu zor ve sýkýntýlý konu
Yine bizim çözmemiz gerekiyor.
Meslek ensitütüleri kurmamýz gerekiyor
Bu baþarýlý gençleri
Teknik ressam
Elektrik elektronik teknisyeni
Bilgisayar programcýsý
gibi 1 yýl 2 yýl gibi süren özel kurslarla iþ hayatýna kazandýrmamýz lazým
Nasýl kendi okulumuzu kendimiz yaptýysak
kendi üniversitemizi de kendimiz kurmamýz için önümüzde herhangi bir engel bulunmamktadýr.
Osman Demir Istanbul
91 mezunlarý buradan haberleþelim...
alýntý:
"quote" ibrahimhalildemir demiþki:
91 mezunlarý buradan haberleþelim...
acaba,nerenin mezunlarý?
Abi hoþ geldin sefa geldin.
Ya benim bir önerim var.
ÞuKurban bayramýnýn üçüngü günü toplanýyoruz ya.
Bunun için hazýrlýklara daha önce baþlansa ve daha geniþ bir katýlým saðlansa.
Dýþarýda olan arkadaþlara çok önce haber verilse. Ve özellikle. Eski öðretmenlerin mutlaka
katýlýmý saðlansa.
Mesela Urfada Benim bildiðim Mustafa kaçar, M.Zeki akkaya var.
Elazýðda Hasan Polat'ýn mutlaka katýlýmý saðlansýn. Yavrum Yavrum.
Halil TEKÞEN Ankaradaymýþ. Mehmet SEZER amasyada, Mehmet KILIÇ, geçen senegelmiþti Nizipe. Bulabiliriz bunlarý.
Okul mezunlarýnýn çoðunun tanýdýðý simalar bunlar..
<p style="text-align: justify" class="MsoNormal" "font-family: Arial" 4- Türk-Ermeni iliþkilerinde esas sorun ABD diasporasýdýr. O nedenle diasporanýn sahip olduklarý tüm olanaklar (lobi faaliyetleri, kitap, CD, gazete, web sayfasý gib) iyi araþtýrýlmalý ve kamuoyuna açýklanmalýdýr. Ülkemizin kurum ve kuruluþlarýnýn, bu olanaklarla uzun süre nasýl baþedeceði konusunda çalýþmalara baþlanmalýdýr. .<p style="text-align: justify" class="MsoNormal" "font-family: Arial" .<p style="text-align: justify" class="MsoNormal" "font-family: Arial" 5- Bugün 14 ülke "color: blue" "color: red" (Uruguay, Arjantin, Fransa, Yunanistan, Kýbrýs Rum Kesimi, Rusya, Lübnan, Ýsveç, Ýsviçre, Kanada, Hollanda, Belçika, Slovakya ve Polonya) Ermenilere soykýrým uygulandýðýný kabul etmiþ ve hatta "color: red" Fransa, Belçika ve Ýsviçre bu konuda yasa da çýkarmýþtýr. "color: blue" ABD de ise 37 eyalette Ermeni soykýrýmý olduðu kabul edilmiþtir. "color: blue" Bütün bunlar dünyaya yayýlmýþ 7,5 milyon Ermeninin ve onlarý yönlendiren diasporanýn yýlmadan ve sabýrla çalýþmasý sonucudur. Bu saptamanýn, ülkemizin nasýl bir tehlike ile karþý karþýya olduðunun bilinmesi açýsýndan çok önemli olduðunu düþünüyorum.
"font-family: Arial" Prof.Dr. Mehmet Ali KÖRPINAR
.
Osman Demir Istanbul
Waaaaaaaaaw
Osmanbey Allah'ýný seversen bu yazýyý buraya yanlýþlýkla aktarýrken kafa nerdeydi.
Çok yoðun olduðuna þimdi daha da inanýyorum.
Ahmet karadað beyinbunu görmesini istiyorum.)))
Haaa bide ilk üç maddesi hangi forumda bu yazýnýn))
Ha Hocam yazý benim deðil
Ancak Hocanýn yazýsýnýn özeti o maddelerdi
bende aynen onlarý koydum o yüzden
sizce anlatmak istediðini pekale anlatmýyor mu
Osman Demir Istanbul
<blockquote
elbette Nizip Ýmam Hatip Lisesi.. Ýmam Hatip Lisesi forum sayfasýnda sorulacak soru mu .. her neyse yanlýþ anlaþýlma ihtimaline karþý düzeltiyorum...
1991 NÝZÝP ÝMAM HATÝP LÝSESÝ MEZUNLARININ BU SAYFADA BULUÞMASI DÝLEK VE TEMENNÝSÝYLE.. HERKESE SELAMLAR..
ÝBRAHÝM HALÝL DEMÝR.</blockquote
Tabi bu yazý bir Türk için ne ifade ediyor belli:
Haaa yinede niye bu konuda bizde yerel olarak konuþuyoruz.
Bu durum bizi ne kadar ne için ilgilendirir.
Yani Ermeni Meselesi artýk aslýnda melese bile deðil.
Oysa bunu mesele eden kiþiler belli
Peki bu adamlar ne istiyor niye bu iþle uðraþýyor.
Diaspora denilen kiþiler kimlerdi. Bu belli.
Ne yapmak istiyorlar ve ne kazanacaklar.
Öncelikle mazlumu oynayarak dünyada bir ayrýcalýk kazanýyorlar bir üstünlük
Türkler bize Soykýrým yaptý topraklarýmýzdan kovdu.
Biz oysa sizin için Türklerle savaþtýk. Deyince ayrýcalýklý oluyorlar.
Bu þekilde para kazanmada baþka bir milletten iltimas koparýyorlar.
Yani bunu acýnma vesilesi yapmýþlar.
Ýkinci olarakta Türkiyeden bu soykýrým için tazminat almak.
Museviler Almanyadan tazminat alýyorlar. Türklerde bize tazminat versin diyorlar.
Üçüncüsü Toprak
Bu biraz hayal tabi ama acýnma ve tazminat uðraþtýklarý en önemli amaç
Burada bizim karþý ataða geçmemiz gerekiyor. Tabi bu suya yazý yazmaya benziyor ama yapacak baþkada bir þey yok.
Sonuçta it ürür kervan yürür.
Peki bu kadar konu yu diðer devletler niye kabul ediyor.
Birincisi Ermenilere hepsinin diyet borcu var.
Hilala saldýran bir Haç ve maðlup.
Bu galibi yok etme Alýnan sonucu haklý durumu haksýzlýða çevirme onlar tarafýndan hep devam edecek.
Osman Demir Istanbul
Osman,
Burayýda aðýr metinler bölümü haline getirmiþsin kardeþ
Selamlar Saygýlar
kýymetli hocam halil tekþenin ev telefonu bizde olacakp.tesi siteye atmaya çalýþýrým.
ayrýca sevgili ahmet bey ve sevgili felseme kardeþim Nizipte fazla görüþemedik hakkýnýzý helal edin. selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM