Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Müdürlüðü toplantý salonunda dün Saat: 10.00’da Web Tasarýmý Kurs Sertifika Daðýtým programý yapýldý. Web Tasarýmý Kursunu baþarýyla bitiren kursiyerlere belge verildi. Tören, 1 dakikalýk saygý duruþu ve Ýstiklal Marþýnýn okunmasýyla baþladý. Belge Töreninin Açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, kurs sýrasýnda göstermiþ olduðu özverili çalýþmalarýndan dolayý Kurs Öðretmeni Yüksel Baran ve Kursiyerlerini tebrik ederek baþarýlarýnýn devamýný diledi. Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, daha sonra yapýlan kursta en iyi web sayfasýný hazýrlayan Emine Sürel adlý Kursiyeri Çeyrek Altýn ile ödüllendirdi. Belge töreni öncesi Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi tarafýndan hazýrlanan Sine vizyon gösterimi, Tiyatro Oyunu ve Türk Halk Müziði dinletisi davetlilere keyifli anlar yaþattý. Programýn sonunda ise Web Tasarým Kursunu Baþarýyla bitiren kursiyerlere belge verildi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...