fatih abi þimdiden hazýrlanmaya baþlamýþ, ancak doyururum diyordur![]()
fatih abi þimdiden hazýrlanmaya baþlamýþ, ancak doyururum diyordur![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Sevgili dostum gelmenizi dört gözle bekliyoruz çok özledik.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Gelirken okey takýmý olan varsa getirsin nöbetleþe uyurken canýmýz sýkýlmasýn,birde elinde format cd'si bulunan varmý varsa evdeki bilgisayara format atalým...
Not:ben iþyerinden siteye giriyorum evde bilgisayar var ama internet yok... bugün akþamdan sonra artýk siteye giremem herhangi bir durum olursa cepten arasýnýz sonra mazeret kabul edilmez.
Bursa ile ilgili ufak bir degiþiklik yapmak zorunda kaldýk..sabah saat 10:00 gibi Bursarayda bi toplantýda olmamýz istendi..bu yüzden çok erken çýkmamýz gerekiyor..Biz 5:30-6:00 gibi çýkmayý düþüniyoruz..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Tarhan toplantý Bursarayýn kendi yerinde olacaksa benim eve çok yakýn. Bursarayýn yaný carrefour, onun arkasýda benim lojman...
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (30.04.09 Saat 11:34 ) deðiþtirilmiþtir.
www.tarhanharita.net
Ben programý deðiþtirmiyorum deðilmi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ben haným ve çocuklarý sabah kahvaltýdan baldýza götürecem sonra eve gelir sizi beklerim o havada fatih hocada gelir, sonra siz çýkýnca gelir alýrýz sizi ondan sonra bugün kýnacý yarýn gelinçi misalý devam...
Ben þimdi bilgisayarý kapatýp çýkýyorum, bundan sonra birþey olursa artýk cepten ararsýnýz.
Eyvah..ki ne eyvah!.. Ben BURSA 'ya gelemiyorum...
Ne diyeyim ya?!.. Ne zamandýr bunun planýný yapýyordum. Gündüz çalýþan iþ arkadaþýmýz, iþi býrakmýþ, piyango (!) bana vurdu..
El iþi iþte!..
Moralmen çöküntüdeyim... Tüm arkadaþlardan özür diliyorum!..![]()
Hidayet þansýna küs, ama istersen ben bir naylon torbaya Uludað havasý koyar sana getiririm.
Uludaðda kar kaldýmý acaba,kaldýysa bizde kayak kullanacak göz vamý,beceremeyip kýrarýz bir yerimizi.
Bursa yolcularý hazýrmýsýnýz, aracýmýz hazýr, tüm bakýmlarý yapýldý, birtek hostesimiz eksik.
Ben yokum diye doya yimek yiyin...
Ancaaak... elbet bu gecenin bir sabahý olacaktýr..Alacaðýn olsun Müslüm abi!.. Teselli edeceðine düþene bir tekme de sen vuruyorsun..
Ühüüühüüü!...![]()
arkadaþlar saat 6:00 da güngören antep sofrasinda buluþuyoruz...en geç 6:30 da hareket edecegiz..birlikte yola çýkalým diye ýsrar var...bizim en geç 10:30 gibi brsada olmamýz gerekiyor..arabasi olmayanlarý sabah erkenden ben toplarým..mehmet çiçek ve murat çelik'i sabah alýrým.diger arkadaþlar zaten güngörene yakýn..yürüyerek gelebilirler...kahvaltýyý gemlikte yapacaðýz..
www.tarhanharita.net