![]()
Nizip Ticaret Odasý ve Denizbank arasýnda yapýlan protokol imza töreni Nizip Ticaret Odasý Meclis Toplantý Salonunda dün saat:17.00’da yapýldý. Ýmza törenine Denizbank Nizip Þube Müdürü Mehmet Seçmenoðlu, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ ve Yönetim Kurulu Üyeleri katýldý. Konuyla ilgili bir açýklama yapan Denizbank Nizip Þube Müdürü Mehmet Seçmenoðlu Nizip Ticaret Odasý ve Denizbank arasýnda yapýlan Protokolde Nizip Ticaret Odasý Üyesi olan Esnaf, Sanayici ve Ýþ Adamlarýna Düþük Faizli Kredi temini saðlamak ve destek vermek amacýyla bir anlaþma yaptýklarýný ifade etti. Diðer yandan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ise Denizbank ile yaptýðýmýz anlaþma gereði oda üyelerine kolaylýk saðlayacaðýz diyerek protokolün þimdiden hayýrlý olmasý temennisinde bulundu. Daha sonra Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ ve Denizbank Nizip Þube Müdürü Mehmet Seçmenoðlu tarafýndan protokol imzalandý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...