Galatasaray tutuyorum ama bu sezon sivas sporun þampiyon olmasýný istiyorum.Biraz büyük takýmlarým kendilerinden baþka takýmlarýn olduklarý bilsinler Anadoludan Bir takým çýksýn artýk
Beþiktaþ
Fenerbahçe
Galatasaray
Galatasaray tutuyorum ama bu sezon sivas sporun þampiyon olmasýný istiyorum.Biraz büyük takýmlarým kendilerinden baþka takýmlarýn olduklarý bilsinler Anadoludan Bir takým çýksýn artýk
ben galatasaraylýyým ben bizim olcaðýmýza inanmym. fenerbahçe yarýþtan koptuðunu açýklamýþ. sen listeye yazmýþsýn. mehmetcim bence listeye fenerle cimbom yerine trabzon ve sivasý yaz
SIKINTI YARATMA...!
galatasaraylýyým anadoludan bir þampiyon çýksýn,sivassýn olmasýný istiyorum.
abi ben kým hangý takýmlý dýye sordum![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ýbrahim konyayý unutma konyayý. Kýlýbýk senin için gelinimizden izin aldýmda ancak Nizip coma girebildin.heheheeeeeeeeeSelamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ben yine söylüyorum Gaziantep Spor tek geçiyorum o gönüllerimizin þampiyonu.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
keþke galatasaray olsa diyecem ama adý üstünde keþke.ama bence beþiktaþ olur gibi.inþallah sivas olur.çünkü beþiktaþ olursa kupaya asýlmaz ama olmazsa kupaya mecbur asýlmak zorunda kalacak.bir galatasaraylý bundan baþka biþey düþünemez heralde![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Alayýna isyan, inadýna FENERBAHÇE!!
Takýmýmýn þampiyon olmadýðý bir ligde kim þampiyon olursa olsun umrumda deðil. Hatta isterim ki o sene ligde þampiyonluk olayý olmasýn. Öyle Sivas þampiyon olsun gibi duygusal muhabbetlere girmem.
bireysel emekli, sadece üye...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Eeee cimbomluyum nolcakki Fatihcim![]()
Ben kimim..?