Orhan bey bir amator olarak daha çok yolun var ama ümitsiz deðil hani
Renkler biraz soft çýkmýþ ne dersin ?
Orhan bey bir amator olarak daha çok yolun var ama ümitsiz deðil hani
Renkler biraz soft çýkmýþ ne dersin ?
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Orhan hele þükür çýktýn piyasaya.
Son resmi komþulara gösterdim inanmadýlar, burasý Nizip olamaz dediler.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Tebrikler orhan abi güzel temiz ve net resimler olmuþ emeðine saðlýk
Ýltifatlarýnýz ve teveccühleriniz fotograf sanatýna olan aþkýmý katmerleþtiriyor,her nakadarda bazýlarý bizi amatör görsede...Eeee bi bakýma haklý,bizde 5.000 dolarlýk makina yok.Gariban iþi,sony 7.2...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
þimdi nizipte olmak vardý yukarýdaki resimin olduðu su dibinde mangal yapmak var
abov abov abov olsada yesek maþallah ciðer gibi kýzarmýþlar yav helesen þunu gülliðine bak ömrümü yiyesin beng fýstýk ömrümü ömrümü
güzel nizibin güzel resimleri cok güzel ya baya degismis nizip..cekim yapanlarin emeklerine saglik hepside cok güzell..tesekkürler..
Sevgili Admin,makinadanmýdýr sendenmidir bilmiyorum ama gece resimleri konusunda kimse eline su dökemez valla...Tebrik ederim harika biþey olmuþ.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com