Kahvaltýya çok deðerli Nizipliler katýldý ama hepsinin isimlerini bilmiyorum, birçok avukat ve doktor geldi ama isimlerini alamadým, bilen varsa yazsýn, benide baðýþlasýnlar.
Kahvaltýya çok deðerli Nizipliler katýldý ama hepsinin isimlerini bilmiyorum, birçok avukat ve doktor geldi ama isimlerini alamadým, bilen varsa yazsýn, benide baðýþlasýnlar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
müslüm abi ben sonradan geldim hido ve sen dernegin önüne kap kurmuþtunuz
Müslüm abi paylaþýmýn için çok teþekkürler. Birkaç defadýr resimleri inceliyor ve tanýdýklarý çözmeye çalýþýyorum. Herkese selamlar
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bu resim aslýnda bir kartpostal, Sayýn Hocamýz Yrd.Doç.Dr.Abdulkadir Tekin'in Abd Baþkaný geldiðinde çektirdiði bir resim, resmin altýnda aynen þunlarý yazýyor.
ABD devlet Baþkaný Aga Hüseyin Barack Obama ile Türkiye ve Dünya Barak Türkmenler Birliði Lideri YRD.Doc.Dr.Abdulkadir Tekin'in Ýst.Conrad Oteli'nin Þeref salonunda Barak Türkmenlerinin özgeçmiþi ve tarihi hakkýnda görüþme esnansýnda.
Diye yazýyor. aslýnda bu konuda ayrý bir baþlýk açmak lazým ama o kadar fazla döküman verdiki hocam bana, çoðuda Osmanlýca bunlarý nasýl atacaðým siteye onu düþünüyorum.
Aslýnda daha geniþ bilgiyi hocamýn kendi internet sitesinden öðrenmek mümkün.
www.abdulkadirtekin.com
admin bey geçen cumayý leylek camide beraber eda ettik ben geciktim sen çýktýn görüþemedik
Güzel bir organisazyon; Ýstanbul'daki hemþehrilerimiz için.
Emeði geçenlerden Allah razý olsun.
Mustafa inþallah sizleride birgün bekliyoruz.
Müslüm bey kardeþim ellerine saglýk güzel bir çalýþma ancak dýþardaki kardeþlerimizden nizip coma katký ve katýlým bekliyoruz,malesef çok uzak duruyorlar en azuýndan kendilerini tanýtsalar necati beyden en son 20 sene önce görüþmüþtük.Teþekkürler tekrar.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Fatih aslýnda kimsenin uzak durduðu yok, sadece biraz ilgi lazým bu iþlere, ben biraz iþin içine girince inanýn çok þaþýrýyorum, aslýnda istanbulda sýrtýmýz yere gelmez, o kadar kariyerli insanlarýmýz varki önemli olan bunlarý bulup çýkarmak, mesela Tekirdað Vali muavini M.Ali Cevher isminde bir hemþerimizmiþ.
Sevgili ali abi ben bülent hatay dan valla abi ihtiyarlamýþsýn ama beyaz saçda yakýþmýþ sana sevgilerimle yeðenin bülent sarýdað saygýlarýmla tüm nizip lilere selam olsun
Evet.. dedim ve demeye de devam edeceðim... Aç kaldým iþte var mý diyeceðiniz!..
Bir dahaki sefere ekmek hölbesini yanýma verin, kazanýn baþýna oturtun.. 2 sürahi ayran, yarým kilo yeþilbiber... Neyse bu kadarla da doymam amma sýrf sizi sevdiðim için yarým kalkacam..
Bu ara Bursa!.. bekle beni!!..![]()
allah razý olsun hidayet..iyiki seviyormussun..sevmessen ne yapardýn bilemýyorum...senýn yuzunden millet aç kalmýþ zaten..bence seni almazlar bi dahaki sefere...resmini dernegýn kapýsýna asacaklarmýþ...müslüm ammi nin torpili ile gitmiþsin..senýn yüzünden onu býle dernekten atacaklarmýþ sana dürüm taþýmaktan..kýtlýktan mý cýktýn ne yaptýn...![]()
Bursada bakalým ne kadar yiyecek , Fatih iki gündür stok yapýyorlar.
Konu müslüm akpek tarafýndan (29.04.09 Saat 11:15 ) deðiþtirilmiþtir.