![]()
Gaziantep Mali Müþavirler Odasý Nizip Temsilciliði tarafýndan düzenlenen “Muhasebe Elemanlarý Mesleki Eðitim Kursu”nun ilki dün baþladý. Nizip Ýlçe Genelinde çalýþmakta olan muhasebe elamanlarýna yönelik hazýrlanan “Muhasebe Elemanlarý Mesleki Eðitim Kursu” 6 hafta boyunca devam edecek. Kurs’un ilki dün saat 10:00’da Nizip Ticaret Odasý Osman Sayýn Toplantý Salonu’nda yapýlýrken “Muhasebe Elemanlarý Mesleki Eðitim Kursu”nda Mali Müþavir Ýsmet Erdem ve Mali Müþavir Hikmet Güneþ tarafýndan kursa katýlan muhasebe elamanlarýna ders verildi. Gaziantep Mali Müþavirler Odasý Nizip Temsilcisi Süleyman Çiçek, ilçemiz genelinde çalýþmakta olan muhasebe elamanlarýna mesleki eðitim vermek amacýyla böyle bir kursu tertip ettiklerini belirterek bu sayede genel muhasebe, sosyal güvenlik ve büro yönetimi konularýnda daha geniþ bir þekilde bilgi verildiðini söyledi. “Muhasebe Elemanlarý Mesleki Eðitim Kursu” katýlanlarýna teþekkür eden Çiçek, kurs sonunda muhasebe elamanlarýnýn birer sertifika ile ödüllendirileceðini vurguladý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...